Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 491-500 de 1291.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2012Density and dynamic viscosity of bovine milk affect by temperature and compositionAlcântara, Lizzy Ayra Pereira; Fontan, Rafael da Costa Ilhéu; Bonomo, Renata Cristina Ferreira; Souza Júnior, Evaldo Cardozo de; Sampaio, Vanessa Santos; Pereira, Rúbner Gonçalves
16-Fev-2010Composition and color stability of carbon monoxide treated dried porcine bloodFontes, P. R.; Gomide, L. A.; Fontes, E. A.; Ramos, E. M.; Ramos, A. L.
23-Fev-2012Study of the shelf-life of a mixed araça (Psidium guineensis Sw.) and marolo (Annona crassiflora Mart.) jamDamiani, Clarissa; Asquieri, Eduardo Ramirez; Lage, Moacir Evandro; Oliveira, Rodrigo Almeida de; Silva, Flavio Alves da; Pereira, Douglas Endrigo Perez; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Mar-2012Adição de soro de leite e café na qualidade do doce de leite pastosoFerreira, Larissa de Oliveira; Pimenta, Carlos José; Santos, Gabriella; Ramos, Thaís de Melo; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques
17-Fev-2014Thermal and microstructural stability of a powdered gum derived from Pereskia aculeata Miller leavesConceição, Márcia Cavalcante; Junqueira, Luciana Affonso; Silva, Karen Cristina Guedes; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
19-Set-2013Stability of frozen marolo pulp during storageDamiani, Clarissa; Silva, Flávio Alves da; Lage, Moacir Evandro; Pereira, Douglas Endrigo Perez; Becker, Fernanda Salamoni; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Abr-2013Fatty acid profile, color and lipid oxidation of meat from young bulls fed ground soybean or rumen protected fat with or without monensinLadeira, M.M.; Santarosa, L.C.; Chizzotti, M.L.; Ramos, E.M.; Machado Neto, O.R.; Oliveira, D.M.; Carvalho, J.R.R.; Lopes, L.S.; Ribeiro, J.S.
22-Fev-2012Cinnamon essential oil and cinnamaldehyde in the control of bacterial biofilms formed on stainless steel surfacesOliveira, Maíra Maciel Mattos de; Brugnera, Danilo Florisvaldo; Nascimento, Josianne Arantes do; Batista, Nádia Nara; Piccoli, Roberta Hilsdorf
19-Ago-2013Technological and quality characteristics of cooked ham-type pâté elaborated with sheep meatDutra, M. P.; Palhares, P. C.; Silva, J. R. O.; Ezequiel, I. P.; Ramos, A. L. S.; Perez, J. R. O.; Ramos, E. M.
21-Out-2010Estimation of surface area and pore volume of activated carbons by methylene blue and iodine numbersNunes, Cleiton A.; Guerreiro, Mário C.