Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 401-410 de 1249.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Out-2013Aqueous two-phase poly (ethylene glycol)-sodium polyacrylate system for amyloglucosidase purification: equilibrium diagrams and partitioning studiesAlcântara, Lizzy Ayra Pereira; Nascimento, Kelany Santiago do; Mourão, Cecília Alves; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Minim, Luis Antonio
2016Anti-biofim and antibacterial effect of essential oils and their major compoundsMillezi, Alessandra Farias; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Oliveira, José Maria; Pereira, Maria Olivia
2015Osmotic dehydration of tomato assisted by ultrasound: evaluation of the liquid media on mass transfer and product qualityCorrêa, Jefferson L. G.; Justus, Ariana; Oliveira, Letícia F. de; Alves, Guilherme E.
2023Biosurfactants produced by yeasts: fermentation, screening, recovery, purification, characterization, and applicationsFernandes, Natalia de Andrade Teixeira; Simões, Luara Aparecida; Dias, Disney Ribeiro
10-Abr-2014Stocking densities of juvenile Brycon orthotaenia: production parameters and economic benefits in net cagesLago, Aline de Assis; Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Mattos, Bruno Olivetti de; Reis Neto, Rafael Vilhena; Costa, Adriano Carvalho
19-Mar-2008Avaliação de características da carcaça e da qualidade da carne de queixada (Tayassu pecari [link, 1795])Ramos, Eduardo Mendes; Oliveira, Cristiane Patrícia de; Matos, RosaliAmaral; Mota, Carine Menezes; Santos, Dimas Oliveira
5-Out-2012Avaliação da percepção e preferência dos consumidores em relação a queijo pratoBastos, Rejiane Avelar; Pinto, Sandra Maria; Carneiro, João de Deus Souza; Ramos, Thaís de Melo; Ramos, Fernanda de Melo; Haddad, Felipe Furtini
2013Thermal conductivity of milk with different levels of moisture and fat: experimental measures and prediction modelsPereira, Cristina Guimarães; Resende, Jaime Vilela de; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
2021Continuous energy restriction (CER) plus 16/8 time-restricted feeding improve body composition and metabolic parameters in overweight and obese, but no more than CER aloneRibeiro, Daiani Evangelista; Santiago, Andrezza Fernanda; Abreu, Wilson Cesar de
28-Nov-2012Caracterização e atividade antibacteriana de óleos essenciais de plantas condimentares e medicinais contra Staphylococcus aureus e Escherichia coliMillezi, A. F.; Baptista, N. N.; Caixeta, D. S.; Rossoni, D. F.; Cardoso, M. G.; Piccoli, R. H.