Página de Busca


Filtros correntes:


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-9 de 9.
  • Anterior
  • 1
  • Póximo
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2014Chemical Characterization and Application of the Essential Oils from Chenopodium ambrosioides and Philodendron bipinnatifidum in the Control of Diabrotica speciosa (Coleoptera: Chrysomelidae)Santiago, Juliana de Andrade; Cardoso, Maria das Graças; Figueiredo, Ana Cristina da Silva; Moraes, Jair Campos de; Assis, Franscinely Aparecida de; Teixeira, Maria Luisa; Santiago, Wilder Douglas; Sales, Thaís Aparecida; Camargo, Karen Caroline; Nelson, David Lee
Ago-2020Development and validation of chromatographic methods to quantify organic compounds in green coffee (Coffea arabica) beansSantiago, Wilder Douglas; Teixeira, Alexandre Rezende; Santiago, Juliana de Andrade; Lopes, Ana Cláudia Alencar; Brandão, Rafaela Magalhães; Caetano, Alex Rodrigues; Cardoso, Maria das Graças; Resende, Mario Lúcio Vilela
2016Physicochemical profile and determination of volatile compounds in cachaça stored in new oak (Quercus sp.), amburana (Amburana cearensis), jatoba (Hymenaeae carbouril), balsam (Myroxylon peruiferum) and peroba (Paratecoma peroba) casks by SPME‐GC–MSSantiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Juliana de Andrade; Teixeira, Maria Luisa; Barbosa, Richard Bispo; Zacaroni, Lidiany Mendonça; Sales, Priscila Ferreira de; Nelson, David Lee
2014Comparação do perfil físico-químico de cachaças envelhecidas em tonéis de carvalho (Quercus sp) e amburana (Amburana cearensis)Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Juliana de Andrade; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Silva, Bruno Leuzinger da; Caetano, Alex Rodrigues Silva
Jun-2020Standardization of an analytical method to quantify ochratoxin A in green coffee beans by high performance liquid chromatographySantiago, Wilder Douglas; Teixeira, Alexandre Rezende; Santiago, Juliana de Andrade; Lopes, Ana Cláudia Alencar; Brandão, Rafaela Magalhães; Barbosa, Richard Bispo; Caetano, Alex Rodrigues Silva; Cardoso, Maria das Graças; Resende, Mario Lúcio Vilela
2016Phenolic extracts of cachaça aged in different woods and quantifying antioxidant activity and antifungal propertiesRodrigues, Leonardo Milani Avelar; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Soares, Luana Isac; Passamani, Fabiana Reinis; Santiago, Juliana de Andrade; Lira, Nathasha De Azevedo; Nelson, David Lee; Batista, Luis Roberto
Jan-2018Effect of the essential oils from Melaleuca alternifolia, Melaleuca quinquenervia and Backhousia citriodora on the synthesis of ochratoxin A by Aspergillus niger and Aspergillus carbonarius isolated from tropical wine grapesSantiago, Juliana de Andrade; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luis Roberto; Santiago, Wilder Douglas; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Nelson, David Lee
Jun-2020Organic contaminants in distilled sugar cane spirits produced by column and copper alembic distillationRodrigues, Leonardo Milani Avelar; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Barbosa, Richard Bispo; Santiago, Juliana de Andrade; Lima, Lidiany Mendonça Zacaroni; Nelson, David Lee
Set-2014“Cachaças” (Sugarcane Spirit) Aged Quantitation of Phenolic Compounds, Antibacterial and Antioxidant ActivityRodrigues, Leonardo Milani Avelar; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto; Santiago, Wilder Douglas; Resende, Juliana Maria Valério; Santiago, Juliana de Andrade; Gomes, Marcos de Souza; Andrade, Milene Aparecida; Teixeira, Maria Luisa; Passamani, Fabiana Reinis Franca