Página de Busca


Filtros correntes:


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 41-50 de 53.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2018The effect of pasteurization, freezing and prolonged storage on volatile compounds of mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2017Effect of processing and frozen storage on the phenolic profile, bioative compounds, antioxidant capacity, and enzymatic activity of mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Abr-2017Temporal dominance of sensations for characterization of strawberry pulp subjected to pasteurization and different freezing methodsGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Gonçalves, Carla Saraiva; Alcântara, Emanuelle Mara de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2010Efeito de diferentes temperaturas na qualidade de mandioquinha-salsa minimamente processadaNunes, Elisângela Elena; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Xisto, Andrea Luiza Ramos Pereira; Vilas Boas, Brígida M.
20-Dez-2012Acceptability of yoghurt with Marolo pulp (Annona crassiflora Mart.) in the traditional and diet/light formulationsDella Lucia, Flávia; Ferreira, Eric Batista; Santos, Rodrigo Campos dos; Moreira, Marcela Aparecida Miranda; Corrêa, Síntia Carla; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jun-2017Influence of sodium replacement and vacuum pulse on the osmotic dehydration of eggplant slicesJunqueira, João Renato de Jesus; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Mendonça, Kamilla Soares de; Resende, Nathane Silva; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Ago-2016Physicochemical and sensory quality of several commercial Brazilian chocolate milk beveragesDella Lucia, Flávia; Carmo, Juliana Ribeiro do; Morais, Cecília S. Nunes; Nunes, Cleiton A.; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ferreira, Eric Batista; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jan-2019Physical and physicochemical modifications of white-fleshed pitaya throughout its developmentMagalhães, Deniete Soares; Ramos, José Darlan; Pio, Leila Aparecida Salles; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Pasqual, Moacir; Rodrigues, Filipe Almendagna; Rufini, José Carlos Moraes; Santos, Verônica Andrade dos
30-Abr-2015Quality of fresh-cut avocado (Persea americana Mill.) stored under different temperaturesPinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Silva, Lucas Carvalho e; Alves, Alessandra de Paiva; La Selva, Marcelo; Chitarra, Adimilson Bosco
Jan-2011Vida-de-prateleira de mamão (Carica papaya L.) minimamente processado, mantido sob refrigeraçãoJesus, Eder Júlio de; Lisboa, Fernando Caixeta; Fragiorge, Edson José; Tomé, Pedro Henrique Ferreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros