Página de Busca


Filtros correntes:


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 11.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
20-Abr-2016Maturação pós-colheita de híbridos de tomate heterozigotos no loco alcobaçaVilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2016Light spectrum on the quality of fruits of physalis species in subtropical areaSilva, Daniel Fernandes da; Pio, Rafael; Soares, Joyce Dória Rodrigues; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Villa, Fabiola; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2016Physicochemical and sensory characteristics of snack bars added of jerivá flour (Syagrus romanzoffiana)Silva, Edson Pablo da; Siqueira, Heloisa Helena; Damiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Fev-2016Using infrared thermography to evaluate the injuries of cold-stored guavaGonçalves, Bárbara Jordana; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Pereira, Daniele Fernanda; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de
1-Nov-2016Obtaining a protocol for extraction of phenolics from açaí fruit pulp through Plackett–Burman design and response surface methodologyBorges, Paulo Rogério Siriano; Tavares, Evandro Galvão; Guimarães, Isabela Costa; Rocha, Renata de Paulo; Araujo, Ana Beatriz Silva; Nunes, Elisângela Elena; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Out-2016Cellulose microfibrillated suspension of carrots obtained by mechanical defibrillation and their application in edible starch filmsGuimarães, Isabela Costa; Reis, Kelen Cristina dos; Menezes, Evandro Galvão Tavares; Rodrigues, Ariel Costa; Silva, Thaís Ferreira da; Oliveira, Isadora Rebouças Nolasco de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2016Bioactive composition and sensory evaluation of blended jambolan (Syzygium cumini) and sugarcane alcoholic fermented beveragesOliveira, Érica Resende; Caliari, Márcio; Soares Júnior, Manoel Soares; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2016Effect of adding flours from marolo fruit (Annona crassiflora Mart) and jerivá fruit (Syagrus romanzoffiana Cham Glassm) on the physicals and sensory characteristics of food barsSilva, Edson Pablo da; Siqueira, Heloisa Helena; Damiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jan-2016Caracterização morfológica e química de frutos de cambucizeiroBianchini, Flávio Gabriel; Balbi, Rodrigo Vieira; Pio, Rafael; Silva, Daniel Fernandes da; Pasqual, Moacir; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2016Combined effect of starch/montmorillonite coating and passive MAP in antioxidant activity, total phenolics, organic acids and volatile of fresh-cut carrotsGuimarães, Isabela Costa; Reis, Kelen Cristina dos; Menezes, Evandro Galvão Tavares; Borges, Paulo Rogério Siriano; Rodrigues, Ariel Costa; Leal, Renato; Hernandes, Thais; Carvalho, Elisângela Helena Nunes de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros