Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 131-140 de 160.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Mar-2020Effect of maturation stage on the physical, chemical and biochemical composition of black mulberryLago, Rafael Carvalho do; Silva, Jéssyca Santos; Pinto, Kelly Moreira; Rodrigues, Lucas Ferreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Out-2020Impact of processing, packages, and storage on quality of mangaba (Hancornia speciosa Gomes) jellyZitha, Elídio Zaidine Maurício; Machado, Patrícia da Silva; Junqueira, Luciana Affonso; João, Esperança Cativa Baptista; Resende, Jaime Vilela de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Abr-2015Quality of fresh-cut avocado (Persea americana Mill.) stored under different temperaturesPinheiro, Ana Carla Marques; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Silva, Lucas Carvalho e; Alves, Alessandra de Paiva; La Selva, Marcelo; Chitarra, Adimilson Bosco
Mai-2021Application of chemometric tools in the development of food bars based on cocoa shell, soy flour and green banana flourBarros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Abreu, Danilo José Machado de; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Lago, Rafael Carvalho do; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Bilal, Muhammad; Ruiz, Héctor A.; Franco, Marcelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jul-2020Nutritional Clustering of Cookies Developed with Cocoa Shell, Soy, and Green Banana Flours Using Exploratory MethodsBarros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Araújo, Ana Beatriz Silva; Pereira, Joelma; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Franco, Marcelo
Mai-2022Recent advances in processing and preservation of minimally processed fruits and vegetables: A review – Part 1: Fundamentals and chemical methodsAlexandre, Ana Cláudia Silveira; Gomes, Bianca Almada Ferreira; Duarte, Giulia Nayara; Piva, Samella Fabiane; Zauza, Stefânia Barros; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jan-2011Vida-de-prateleira de mamão (Carica papaya L.) minimamente processado, mantido sob refrigeraçãoJesus, Eder Júlio de; Lisboa, Fernando Caixeta; Fragiorge, Edson José; Tomé, Pedro Henrique Ferreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
11-Jul-2013Identification of respiration rate and water activity change in fresh-cut carrots using biospeckle laser and frequency approachAlves, Juliana Alvarenga; Braga Júnior, Roberto Alves; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Dez-2022Physicochemical and chemical modifications of baby pitaya during its developmentRodrigues, Luiz José; Tomás, Maria da Graça; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Costa, Carlos Alexandre Rocha da
21-Jun-2013Developing fruit-based nutritious snack barsSilva, Edson P.; Siqueira, Heloisa H.; Lago, Rafael Carvalho do; Rosell, Cristina M.; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros