Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 41-50 de 160.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
1-Nov-2016Obtaining a protocol for extraction of phenolics from açaí fruit pulp through Plackett–Burman design and response surface methodologyBorges, Paulo Rogério Siriano; Tavares, Evandro Galvão; Guimarães, Isabela Costa; Rocha, Renata de Paulo; Araujo, Ana Beatriz Silva; Nunes, Elisângela Elena; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jan-2009Conceitos e métodos de controle do escurecimento enzimático no processamento mínimo de frutas e hortaliçasSilva, Marcos Vieira da; Rosa, Cassia Inês Lourenzi Franco; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020How freezing methods affect the sensory profile of pasteurized and unpasteurized mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Gonçalves, Carla Saraiva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2022Artificial neural networks for the evaluation of physicochemical properties of carrots (Daucus carota L.) subjected to different cooking conditions as an alternative to traditional statistical methodsAbreu, Danilo José Machado de; Lorenço, Mario Sérgio; Ferreira, Aline Norberto; Scalice, Henrique Kovacs; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
2021Qualidade microbiológica e sensorial de pitaya do cerrado minimamente processada submetida a diferentes sanificantesRodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Ferreira, Eric Batista; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jun-2020Nutritional and functional potential of pumpkin (Cucurbita moschata) pulp and pequi (Caryocar brasiliense Camb.) peel floursBemfeito, Carla Martino; Carneiro, João de Deus Souza; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Coli, Priscila Castelane; Pereira, Rafaela Corrêa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Abr-2022Procurement and Characterization of Biodegradable Films made from Blends of Eucalyptus, Pine and Cocoa Bean Shell NanocellulosesSouza, Lucas Oliveira; Santos, Ingrid Alves; Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho; Sampaio, Igor Carvalho Fontes; Dias, Matheus Cordazzo; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Irfan, Muhammad; Bilal, Muhammad; Oliveira, Julieta Rangel de; Franco, Marcelo
14-Set-2012Changes in the physicochemical and microbiological properties of frozen araça pulp during storageDamiani, Clarissa; Lage, Moacir Evandro; Silva, Flávio Alves da; Pereira, Douglas Endrigo Perez; Becker, Fernanda Salamoni; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Set-2015First evaluation of the antimutagenic effect of mangaba fruit in vivo and its phenolic profile identificationLima, Juliana Pinto de; Azevedo, Luciana; Souza, Nádia Janaina de; Nunes, Elisangela Elena; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Set-2015Describing quality and sensory attributes of 3 mango (Mangifera indica L.) cultivars at 3 ripeness stages based on firmnessNassur, Rita de Cássia Mirela Resende; González-Moscoso, Sara; Crisosto, Gayle M.; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Crisosto, Carlos H.