Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 21901-21910 de 36064.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Mai-2016Agregando valor a las frutas del cerrado brasileño: encapsulación de aceite de pequi a través del secado por atomizaciónCosta, Joyce Maria Gomes da; Hijo, Ariel Antonio Campos Toledo; Silva, Eric Keven; Borges, Soraia Vilela; Marques, Gerson Reginaldo
2016Development and sensory evaluation of products containing the Brazilian Savannah fruits araticum (Annona crassiflora Mart.) and cagaita (Eugenia dysenterica Mart.)Arruda, Henrique Silvano; Botrel, Diego Alvarenga; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Almeida, Martha Elisa Ferreira de
Fev-2016The impact of yeast starter cultures on the microbial communities and volatile compounds in cocoa fermentation and the resulting sensory attributes of chocolateBatista, Nádia Nara; Ramos, Cíntia Lacerda; Dias, Disney Ribeiro; Pinheiro, Ana Carla Marques; Schwan, Rosane Freitas
Out-2018Enhancement of antioxidant properties from green coffee as promising ingredient for food and cosmetic industriesPalmieri, Miguel Gontijo Siqueira; Cruz, Lucas Taffarel; Bertges, Filipe Soares; Húngaro, Humberto Moreira; Batista, Luís Roberto; Silva, Silvio Silvério da; Fonseca, Maria José Vieira; Rodarte, Mirian Pereira; Vilela, Fernanda Maria Pinto; Amaral, Maria da Penha Henriques do
1-Nov-2016Obtaining a protocol for extraction of phenolics from açaí fruit pulp through Plackett–Burman design and response surface methodologyBorges, Paulo Rogério Siriano; Tavares, Evandro Galvão; Guimarães, Isabela Costa; Rocha, Renata de Paulo; Araujo, Ana Beatriz Silva; Nunes, Elisângela Elena; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2017Use of lignocellulose biomass for endoxylanase production by Streptomyces termitumSales, Alenir Naves de; Souza, Angélica Cristina de; Moutta, Rondinele de Oliveira; Ferreira-Leitão, Viridiana Santana; Schwan, Rosane Freitas; Dias, Disney Ribeiro
2018Physicochemical and microbiological quality of dietetic functional mixed cerrado fruit jam during storageBrandão, T. M.; Carmo, E. L. do; Elias, H. E. S.; Carvalho, E. E. N. de; Borges, S. V.; Martins, G. A. S.
2017Microencapsulated ginger oil properties: Influence of operating parametersFernandes, Regiane Victória de Barros; Botrel, Diego Alvarenga; Silva, Eric Keven; Pereira, Cristina Guimarães; Carmo, Eloá Lourenço do; Dessimoni, Anelise Lima de Abreu; Borges, Soraia Vilela
2016Soilborne fungi of the Aspergillus and Penicillium genera in a preserved region of the brazilian cerrado biomeMonteiro, Mônica Cristina Pereira; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Terra, Michelle Ferreira; Silva, Daiani Maria da; Cirillo, Marcelo Ângelo; Batista, Luís Roberto
Set-2017Desempenho agronómico e qualidade sanitária de sementes de soja em resposta à adubação potássicaZambiazzi, Everton Vinicius; Bruzi, Adriano Teodoro; Zuffo, Alan Mario; Soares, Igor Oliveri; Mendes, Alan Eduardo Seglin; Teresani, Ana Luiza Ribeiro; Gwinner, Raoni; Carvalho, João Paulo Santos; Moreira, Silvino Guimarães