Navegando por Autor Malta, Marcelo Ribeiro

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 15 a 29 de 29 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
Ago-2015Fatty acid profiles and parameters of quality of specialty coffees produced in different brazilian regionsFigueiredo, Luisa Pereira; Borem, Flávio Meira; Ribeiro, Fabiana Carmanini; Giomo, Gerson Silva; Taveira, José Henrique da Silva; Malta, Marcelo Ribeiro
2017Mathematical models applied to the optimisation of mixtures in the production of silage from coffee by-productsMalta, Marcelo Ribeiro; Cirillo, Marcelo Ângelo; Fassio, Larissa de Oliveira; Barcelos, Adauto Ferreira; Lima, Priscilla Magalhães de
1-Ago-2017Operações pós-colheita e qualidade físico-química e sensorial de cafésClemente, Aline Consolação Sampaio; Cirillo, Marcelo Angelo; Malta, Marcelo Ribeiro; Caixeta, Franciele; Pereira, Cristiane Carvalho; Rosa, Sttela Dellyzete Veiga Franco
8-Set-2016Operações pós-colheita e qualidade físico-química e sensorial de cafésClemente, Aline Consolação Sampaio; Cirillo, Marcelo Angelo; Malta, Marcelo Ribeiro; Caixeta, Franciele; Pereira, Cristiane Carvalho; Rosa, Sttela Dellyzete Veiga Franco
2020Performance of arabica coffee accessions from the active germplasm bank of Minas Gerais – Brazil as a function of dry and wet processing: a sensory approachFassio, Larissa de Oliveira; Malta, Marcelo Ribeiro; Liska, Gilberto Rodrigues; Carvalho, Gladyston Rodrigues; Botelho, Cesar Elias; Pereira, Antônio Alves; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
30-Abr-2015Potencial da região sul de Minas Gerais para a produção de cafés especiais (I - Atividade da polifenoloxidase, condutividade elétrica e lixiviação de potássio)Chagas, Sílvio Júlio de Rezende; Malta, Marcelo Ribeiro; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
1-Ago-2017Productivity of coffee crop (Coffea arabica L.) in conversion to the organic production systemMalta, Marcelo Ribeiro; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Chagas, Sílvio Júlio de Rezende; Guimarães, Rubens José
22-Ago-2014Produtividade e qualidade do café de lavouras em conversão para o sistema de produção orgânicoMalta, Marcelo Ribeiro
2023Progeny selections of coffee cultivar 'Mundo Novo' with potential for the specialty coffee marketFerraz, Gabriela Ester; López, Marlon Enrique; Gonçalves, Flávia Maria Avelar; Malta, Marcelo Ribeiro; Lima, Renato Ribeiro de; Carvalho, Gladyston Rodrigues de; Meinhardt, Lyndel W.; Zhang, Dapeng; Chalfun-Junior, Antonio
1-Ago-2017Qualidade da semente de café pelo retardamento do processamento pós-colheitaCaixeta, Ivan Franco; Guimarães, Renato Mendes; Malta, Marcelo Ribeiro
1-Ago-2017Qualidade do café arborizado e a pleno sol, em manejo pós-colheita no sudeste da BahiaSouza, Antonio Jackson de Jesus; Matsumoto, Sylvana Naomi; Malta, Marcelo Ribeiro; Guimarães, Rubens José
1-Ago-2017Seleção de clones de café robusta com potencial produtivo para a zona da mata mineiraSilva, Felipe Lopes da; Rezende, Juliana Costa de; Rodrigues, Fernanda Cupertino; Soles, Leila Caroline Toledo Cortez; Pereira, Vanessa Vitoriano; Malta, Marcelo Ribeiro
2018Sensory analysis and chemical composition of ‘bourbon’ coffees cultivated in different environmentsFigueiredo, Luisa Pereira; Borém, Flávio Meira; Ribeiro, Fabiana Carmanini; Giomo, Gerson Silva; Malta, Marcelo Ribeiro; Taveira, José Henrique da Silva
2016Sensory description of cultivars (Coffea Arabica L.) resistant to rust and its correlation with caffeine, trigonelline, and chlorogenic acid compoundsFassio, Larissa de Oliveira; Malta, Marcelo Ribeiro; Carvalho, Gladyston Rodrigues; Liska, Gilberto Rodrigues; Lima, Priscilla Magalhães de; Pimenta, Carlos José
Out-2011Storage of green coffee in hermetic packaging injected with CO2Ribeiro, Fabiana Carmanini; Borém, Flávio Meira; Giomo, Gerson Silva; Lima, Renato Ribeiro de; Malta, Marcelo Ribeiro; Figueiredo, Luisa Pereira