Browsing by Author Alvarenga, Renata Ribeiro

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Avaliação de equações de predição dos valores energéticos do milho e do farelo de soja na formulação de rações para frangos de corteAlvarenga, Renata Ribeiro
2015Behaviour of cockatiels (Nymphicus hollandicus) at two temperatures in captivityCarvalho, Thatijanne Santos Gonzaga de; Zangerônimo, Márcio Gilberto; Saad, Carlos Eduardo do Prado; Alvarenga, Renata Ribeiro; Assis, V. D. L.; Pereira, V. M.; Scalon, João Domingos; Silva, J. P.
30-Apr-2015Carcass characteristics of broilers at 42 days receiving diets with phytase in different energy and crude protein levelsNagata, Adriano Kaneo; Rodrigues, Paulo Borges; Alvarenga, Renata Ribeiro; Zangeronimo, Márcio Gilberto; Donato, Daniella Carolina Zanardo; Silva, José Humberto Vilar da
2013Content of plasmatic glycerol and activity of hepatic glycerol kinase in broiler chickens fed diets containing different sources and concentrations of glycerineBernardino, Verônica Maria Pereira; Rodrigues, Paulo Borges; Naves, Luciana de Paula; Rosa, Priscila Vieira e; Zangerônimo, Márcio Gilberto; Gomide, Elisangela Minati; Saldanha, Mariana Masseo; Alvarenga, Renata Ribeiro
30-Apr-2015Efeito de níveis de lisina digestível verdadeira e proteína bruta na dieta sobre parâmetros morfo-fisiológicos e utilização do nitrogênio em suínos na fase inicialZangeronimo, Márcio Gilberto; Fialho, Elias Tadeu; Murgas, Luis David Solis; Lima, José Augusto de Freitas; Rocha, Érika Viviane Heidenheich da; Alvarenga, Renata Ribeiro
30-Apr-2015Efeito do processamento, suplementação enzimática e nível nutricional da ração para frangos de corte no período de 22 a 42 dias de idadePucci, Luiz Eduardo Avelar; Rodrigues, Paulo Borges; Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de; Fialho, Elias Tadeu; Nascimento, Germano Augusto Jerônimo do; Alvarenga, Renata Ribeiro
May-2012Energetic and nutrient metabolizability values of corn obtained with nutritional corrections for broilersMakiyama, Letícia; Alvarenga, Renata Ribeiro; Rodrigues, Paulo Borges; Zangeronimo, Márcio Gilberto; Oliveira, Evelyn Cristina de; Bernardino, Verônica Maria Pereira; Garcia Júnior, Antônio Amandio Pinto; Bertechini, Antônio Gilberto
Sep-2011Energetic values of feedstuffs for broilers determined with in vivo assays and prediction equationsAlvarenga, Renata Ribeiro; Rodrigues, Paulo Borges; Zangeronimo, Márcio Gilberto; Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de; Bertechini, Antonio Gilberto; Fassani, Edison José
2014Increasing levels of phytase in diets formulated with reduced available phosphorus content supplied to male and female broilersNaves, Luciana de Paula; Rodrigues, Paulo Borges; Teixeira, Levy do Vale; Bertechini, Antônio Gilberto; Alvarenga, Renata Ribeiro; Bernardino, Verônica Maria Pereira; Santos, Luziane Moreira dos; Natividade, Yuri Pereira Efrem
Sep-2011Lipoprotein metabolism in poultryAlvarenga, Renata Ribeiro; Zangeronimo, Márcio Gilberto; Pereira, Luciano José; Rodrigues, Paulo Borges; Gomide, Elisangela Minati
2014Metabolic effects of glycerol supplementation and aerobic physical training on wistar ratsAndrade, Eric Francelino; Lobato, Raquel Vieira; Araújo, Ticiana Vasques; Orlando, Débora Ribeiro; Gomes, Núbia Ferreira; Alvarenga, Renata Ribeiro; Rogatto, Gustavo Puggina; Zangeronimo, Márcio Gilberto; Pereira, Luciano José
30-Apr-2015Nitrogen, calcium and phosphorus balance of broilers fed diets with phytase and crystalline amino acidsGomide, Elisangela Minati; Rodrigues, Paulo Borges; Zangeronimo, Márcio Gilberto; Bertechini, Antônio Gilberto; Santos, Luziane Moreira dos; Alvarenga, Renata Ribeiro
Jan-2014Redução de fósforo em dietas para frangos com base em valores de equivalência da fitaseNaves, Luciana de Paula; Rodrigues, Paulo Borges; Bertechini, Antônio Gilberto; Lima, Eduardo Machado Costa; Teixeira, Levy do Vale; Alvarenga, Renata Ribeiro; Nardelli, Nicole Batelli de Souza; Oliveira, David Henrique de; Oliveira, Marcelo Henrique de
10-Sep-2014Valores energéticos de alimentos concentrados determinados com frangos de corte e por equações de prediçãoAlvarenga, Renata Ribeiro