Navegando por Autor Botrel, Diego Alvarenga

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 62  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Nov-2021Active cellulose acetate-oregano essential oil films to conservation of hamburger buns: Antifungal, analysed sensorial and mechanical propertiesFernandes, Flávio Gomes; Grisi, Cristiani Viegas Brandão; Araújo, Raunira da Costa; Botrel, Diego Alvarenga; Sousa, Solange de
2014Ação extensionista para fortalecer a importância alimentar e ambiental dos frutos do cerrado em Rio Paranaíba (MG)Arruda, Henrique Silvano; Botrel, Diego Alvarenga; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Almeida, Martha Elisa Ferreira
15-Abr-2017Application of cashew tree gum on the production and stability of spray-dried fish oilBotrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Antoniassi, Rosemar; Faria-Machado, Adelia Ferreira de; Feitosa, Judith Pessoa de Andrade; Paula, Regina Celia Monteiro de
Jun-2016Application of inulin in thin-layer drying process of araticum (Annona crassiflora) pulpBotrel, Diego Alvarenga; Rodrigues, Istefane Cristina Borges; Souza, Hugo Junior Barboza de; Fernandes, Regiane Victória de Barros
2013Avaliação de novos biopolímeros como agentes carreadores no processo de secagem por atomização de óleo de peixeBotrel, Diego Alvarenga
2012Avaliação dos parâmetros físico-químicos de manteigas do tipo comumFernandes, Regiane Victória de Barros; Botrel, Diego Alvarenga; Souza, Vivian Raquel de; Rocha, Vitangela Vieira; Ramires, Celise Souza
2018Can lychee reducing the adipose tissue mass in rats?Almeida, Martha Elisa Ferreira de; Ferreira, Juliana Thays; Augusto-Obara, Thalita Riquelme; Cruz, Richtier Gonçalves da; Arruda, Henrique Silvano; Santos, Virgínia Souza; Ramos, José Antônio de Souza Cruz; Botrel, Diego Alvarenga; Botrel, Regiane Victória de Barros Fernandes
20-Nov-2016Cashew gum and inulin: new alternative for ginger essential oil microencapsulationFernandes, Regiane Victória de Barros; Botrel, Diego Alvarenga; Silva, Eric Keven; Borges, Soraia Vilela; Oliveira, Cassiano Rodrigues de; Yoshida, Maria Irene; Feitosa, Judith Pessoa de Andrade; Paula, Regina Célia Monteiro de
16-Mar-2014Characterization of microencapsulated rosemary essential oil and Its antimicrobial effect on fresh doughTeodoro, Rhana Amanda Ribeiro; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela; Souza, Amanda Umbelina de
Dez-2021Co-encapsulation of anthocyanins extracted from grape skins (Vitis vinifera var. Syrah) and α-tocopherol via spray dryingCarmo, Eloá Lourenço do; Teixeira, Mariá Andrade; Souza, Isadora Simão e; Figueiredo, Jayne de Abreu; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela
2016Comportamento de óleo essencial de alecrim microencapsulado por spray drying em diferentes umidades relativasFernandes, Regiane Victória de Barros; Carmo, Eloá Lourenço do; Borges, Soraia Vilela; Botrel, Diego Alvarenga; Silva, Yasmim Fernanda da; Souza, Hugo Junior Barboza de
2016Development and sensory evaluation of products containing the Brazilian Savannah fruits araticum (Annona crassiflora Mart.) and cagaita (Eugenia dysenterica Mart.)Arruda, Henrique Silvano; Botrel, Diego Alvarenga; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Almeida, Martha Elisa Ferreira de
Out-2022Development of alginate/pectin microcapsules by a dual process combining emulsification and ultrasonic gelation for encapsulation and controlled release of anthocyanins from grapes (Vitis labrusca L.)Norcino, Laís Bruno; Mendes, Juliana Farinassi; Figueiredo, Jayne de Abreu; Oliveira, Natália Leite; Botrel, Diego Alvarenga; Mattoso, Luiz Henrique Capparelli
Out-2020Development of zein nanofibers for the controlled delivery of essential amino acids for fish nutritionSilva, Samanta Costa Machado; Fuzatto, Raphael Henrique Silva; Botrel, Diego Alvarenga; Ugucioni, Júlio Cesar; Oliveira, Juliano Elvis
Ago-2017Effect of dextrose equivalent on physical and chemical properties of lime essential oil microparticlesCampelo, Pedro Henrique; Carmo, Eloá Lourenço do; Zacarias, Rosana Domingues; Yoshida, Maria Irene; Ferraz, Vany Perpétua; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela
2022Effect of microencapsulation on chemical composition and antimicrobial, antioxidant and cytotoxic properties of lemongrass (Cymbopogon flexuosus) essential oilMelo, Anely Maciel de; Barbi, Rafaela Cristina Turola; Almeida, Francisco Lucas Chaves; Souza, Weysser Felipe Cândido de; Cavalcante, Atacy Maciel de Melo; Souza, Hugo Junior Barboza de; Botrel, Diego Alvarenga; Borges, Soraia Vilela; Costa, Roberto Germano; Quirino, Max Rocha; Sousa, Solange de
13-Abr-2014Effect of solids content and oil load on the microencapsulation process of rosemary essential oilFernandes, Regiane Victória de Barros; Marques, Gerson Reginaldo; Borges, Soraia Vilela; Botrel, Diego Alvarenga
2019Effects of change in PH and addition of sucrose and nacl on the emulsifying properties of mucilage obtained from Pereskia aculeata MillerJunqueira, Luciana Affonso; Amaral, Tatiana Nunes; Félix, Pedro Campelo; Botrel, Diego Alvarenga; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Resende, Jaime Vilela de
2019Effects of ultrasonication on the characteristics of emulsions and microparticles containing Indian clove essential oilTeodoro, Rhana Amanda Ribeiro; Carmo, Eloá Lourenço do; Borges, Soraia Vilela; Botrel, Diego Alvarenga; Marques, Gerson Reginaldo; Campelo-Felix, Pedro Henrique; Silva, Eric Keven; Fernandes, Regiane Victória de Barros
Fev-2017Encapsulation as a tool for bioprocessing of functional foodsDias, Disney Ribeiro; Botrel, Diego Alvarenga; Fernandes, Regiane Victoria De Barros; Borges, Soraia Vilela