Navegando por Autor Cunha, Mariana Crivelari da

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 11 de 11
Data do documentoTítuloAutor(es)
Dez-2022Application of chemometric techniques in the evaluation of bioactive compounds and antioxidant activity of fruit from Brazilian cerradoGuimarães, Ana Clara Garcia; Gomes, Marcos de Souza; Lima, Lidiany Mendonça Zacaroni; Sales, Priscila Ferreira; Cunha, Mariana Crivelari da; Rodrigues, Luiz José; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Pires, Caroline Roberta Freitas; Santos, Viviane Ferreira dos; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jul-2020Effect of processing, storage and type of glass packaging on the quality of jelly produced from a Brazilian Cerrado fruitCunha, Mariana Crivelari da; Silva, Jéssyca Santos; Guimarães, Jéssica Sousa; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2021Effects of processing and packaging on bioactive compounds of curriola jelly [Pouteria ramiflora (Mart.) Radlk.] during storageCunha, Mariana Crivelari da; Silva, Jéssyca Santos; Elias, Heloísa Helena de Siqueira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Impact of processing and packaging on the quality of murici jelly [Byrsonima crassifolia (L.) rich] during storageCunha, Mariana Crivelari da; Machado, Patrícia da Silva; Araújo, Ana Beatriz Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
26-Abr-2016Impacto do processamento, da embalagem e do tempo de armazenamento sobre a qualidade da geleia de murici (Byrsonima crassifolia (L.) Rich)Cunha, Mariana Crivelari da
Mar-2020Nutritional characterization and technological functional properties of marolo pulp flourSilva, Jéssyca Santos; Damiani, Clarissa; Silva, Thays Lorrayne Lavrinha e; Silva, Edson Pablo da; Cunha, Mariana Crivelari da; Asquieri, Eduardo Ramirez; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Fev-2022Stability of uvaia (Eugenia pyriformis Cambess) pulp subjected to freezing by static and forced airMacedo, Leandro Levate; Vilela, Daiana Ribeiro; Cunha, Mariana Crivelari da; Dias, Laryanne Lopes de Carvalho; Carvalho, Elisangela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da casca e polpa de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Rodrigues, Lucas Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da polpa de gabiroba, polpa de gabiroba e farinha da casca de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Ferreira, Lucas Rodrigues; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2021Using Response Surface Methodology to evaluate the effect of pequi flour, and pulp and by-product on sweet bread developmentCunha, Mariana Crivelari da; Cunha, Marília Crivelari da; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Almeida, Letícia Casarine; Pereira, Joelma; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mai-2019Volatile profiling of pitanga fruit (Eugenia uniflora L.) at different ripening stages using solid-phase microextraction and mass spectrometry coupled with gas chromatographySilva, Jéssyca Santos; Damiani, Clarissa; Cunha, Mariana Crivelari da; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros