Navegando por Autor Pinheiro, Ana Carla Marques

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 48  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
30-Mar-2012Adição de soro de leite e café na qualidade do doce de leite pastosoFerreira, Larissa de Oliveira; Pimenta, Carlos José; Santos, Gabriella; Ramos, Thaís de Melo; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques
Set-2014Analysis of the subtropical blackberry cultivar potential in jelly processingSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
26-Jul-2011Analysis of various sweeteners in petit suisse cheese: determination of the ideal and equivalent sweetnessSouza, Vanessa Rios de; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luíz Ronaldo; Menezes, Camila Carvalho
30-Abr-2015Avaliação da qualidade do abacaxi "Pérola" minimamente processado armazenado sob atmosfera modificadaSantos, Juliana Costa Bueno; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Pinheiro, Ana Carla Marques
30-Jul-2012Avaliação físico-química e sensorial de alho (allium sativum l.) submetido a diferentes reposições de água no soloCosta, Luciene Lacerda; Callegari, Flávia Luísa; Ciabotti, Sueli; Santana, Márcio José; Cruz, Othon Carlos da; Honório, Josiane Pires; Ramos, Laís Souza; Dutra, Mariana Borges Lima; Pinheiro, Ana Carla Marques
24-Fev-2011Avaliação sensorial de geleia de marmelo ‘Japonês’ em diferentes concentrações de sólidos solúveis totaisPereira, Gustavo das Graças; Alvarenga, Angelo Alberico; Abrahão, Enilson; Pinheiro, Ana Carla Marques; Oliveira, Adelson Francisco de; Pio, Rafael
Ago-2015Cereal bars enriched with antioxidant substances and rich in fiber, prepared with flours of acerola residuesMarques, Tamara Rezende; Corrêa, Angelita Duarte; Alves, Ana Paula de Carvalho; Simão, Anderson Assaid; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ramos, Vinicius de Oliveira
Set-2017Controlled fermentation of semi-dry coffee (Coffea arabica) using starter cultures: a sensory perspectiveRibeiro, Luciana Silva; Ribeiro, Diego Egídio; Evangelista, Suzana Reis; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo; Pinheiro, Ana Carla Marques; Borém, Flávio Meira; Schwan, Rosane Freitas
2014Development and chemical and sensory characterization of pumpkin seed flour-based cereal barsSilva, Jovane Santana; Marques, Tamara Rezende; Simão, Anderson Assaid; Corrêa, Angelita Duarte; Pinheiro, Ana Carla Marques; Silva, Renato Leal
2015Dynamic behavior of saccharomyces cerevisiae, pichia kluyveri and hanseniaspora uvarum during spontaneous and inoculated cocoa fermentations and their effect on sensory characteristics of chocolateBatista, Nadia Nara; Ramos, Cíntia Lacerda; Ribeiro, Disney Dias; Pinheiro, Ana Carla Marques; Schwan, Rosane Freitas
2017Elaboration and acceptability of restructured hams added with jabuticaba skinAlves, Ana Paula de Carvalho; Marques, Tamara Rezende; Carvalho, Thaís Cristina Lima de; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ramos, Eduardo Mendes; Corrêa, Angelita Duarte
Dez-2014Elaboration of garlic and salt spice with reduced sodium intakeRodrigues, Jéssica F.; Junqueira, Gabriela; Gonçalves, Carla S.; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton A.
21-Jan-2011Evaluating consumer acceptance tests by three-way internal preference mapping obtained by parallel factor analysis (PARAFAC)Nunes, C.A.; Pinheiro, Ana Carla Marques; Bastos, S.C.
Mar-2014Evaluation of the jelly processing potential of raspberries adapted in BrazilSouza, Vanessa Rios de; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio; Pio, Rafael; Queiroz, Fabiana
22-Jan-2014Fish filleting residues for enrichment of wheat bread: chemical and sensory characteristicsBastos, Sabrina Carvalho; Tavares, Tássia; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Leal, Renato; Fabrício, Luís Felipe; Pimenta, Carlos José; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
9-Jan-2013Flour and anthocyanin extracts of jaboticaba skins used as a natural dye in yogurtAlves, Ana Paula de Carvalho; Corrêa, Angelita Duarte; Pinheiro, Ana Carla Marques; Oliveira, Flávia Cíntia de
20-Nov-2013Improvement of coffee beverage quality by using selected yeasts strains during the fermentation in dry processEvangelista, Suzana Reis; Silva, Cristina Ferreir; Miguel, Maria Gabriela Pedrozo da Cruz; Cordeiro, Cecília de Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques; Duarte, Whasley Ferreira; Schwan, Rosane Freitas
Out-2015Influence of functional and diet/light claims on chocolate dairy dessert consumers' evaluations: bilinear and multilinear decomposition methodsMorais, E. C.; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, C. A.; Bolini, H. M. A.
30-Abr-2015Influência da atmosfera controlada sobre a vida pós-colheita e qualidade de banana 'Prata Ana'Santos, Carmozene Maria Silva; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Botrel, Neide; Pinheiro, Ana Carla Marques
Dez-2014Inoculation of starter cultures in a semi-dry coffee (Coffea arabica) fermentation processEvangelista, Suzana Reis; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo; Cordeiro, Cecília de Souza; Silva, Cristina Ferreira; Pinheiro, Ana Carla Marques; Schwan, Rosane Freitas