Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2023
Title: | Estudo comparativo entre faseolamina comercial e farinha de feijão como perspectiva ao tratamento da obesidade e do diabetes mellitus tipo 2 |
Other Titles: | Comparative study between commercial phaseolamine and bean flour as a perspective to the treatment of obesity and type 2 diabetes mellitus |
Authors: | Santos, Custódio Donizete dos Pinto, Luciana de Matos Alves Sousa, Raimundo Vicente de |
Keywords: | Phaseolus vulgaris Faseolamina Antinutrientes Diabetes Phaseolamine Antinutrients |
Issue Date: | 1-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | PEREIRA, L. L. S. Estudo comparativo entre faseolamina comercial e farinha de feijão como perspectiva ao tratamento da obesidade e do diabetes mellitus tipo 2. 2008. 72 p. Dissertação (Mestrado em Agroquímica)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2023 |
Appears in Collections: | Agroquímica - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Estudo comparativo entre faseolamina comercial e farinha de feijão como perspectiva ao tratamento da obesidade e do diabetes mellitus tipo 2.pdf | 837,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.