Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2023
Title: Estudo comparativo entre faseolamina comercial e farinha de feijão como perspectiva ao tratamento da obesidade e do diabetes mellitus tipo 2
Other Titles: Comparative study between commercial phaseolamine and bean flour as a perspective to the treatment of obesity and type 2 diabetes mellitus
Authors: Santos, Custódio Donizete dos
Pinto, Luciana de Matos Alves
Sousa, Raimundo Vicente de
Keywords: Phaseolus vulgaris
Faseolamina
Antinutrientes
Diabetes
Phaseolamine
Antinutrients
Issue Date: 1-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: PEREIRA, L. L. S. Estudo comparativo entre faseolamina comercial e farinha de feijão como perspectiva ao tratamento da obesidade e do diabetes mellitus tipo 2. 2008. 72 p. Dissertação (Mestrado em Agroquímica)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2023
Appears in Collections:Agroquímica - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.