Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2183
Title: Caracterização e oxidação de compostos orgânicos nas águas residuárias da despolpa úmida dos frutos do cafeeiro
Other Titles: Caracterization and oxidation of organic compounds in wastewater from wet processing of coffee berries
Authors: Guerreiro, Mário César
Marques, João José Granate de Sá e Melo
Lima, Luiz Antônio
Keywords: Café
Despolpa
Água residuária
Cafeína
Compostos fenólicos
Coffee
Caffeine
Phenolc compounds
Wastewater
Issue Date: 5-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: GONÇALVES, M. Caracterização e oxidação dos compostos orgânicos nas águas residuárias da despolpa úmida dos frutos do cafeeiro. 2006. 98 p. Dissertação (Mestrado em Agronomia) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2006.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2183
Appears in Collections:Agroquímica - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.