Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2305
Title: Caracterização físico-química e química do polvilho da fruta-de-lobo (Solanum lycocarpum st. Hill)
Other Titles: Physicochemical and chemical characterization of the flour of wild tobacco (Solanum lycocarpum St. Hil)
Authors: Abreu, Celeste Maria Patto de
Sousa, Raimundo Vicente de
Corrêa, Angelita Duarte
Keywords: Fruta-de-lobo - Propriedade físico-química
Polvilho
Issue Date: 2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ROCHA, D. A. Caracterização físico-química e química do polvilho da fruta-de-lobo (Solanum lycocarpum St. Hil.). 2006. v, 51 p. Dissertação (Mestrado em Agronomia) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2006.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2305
Appears in Collections:Agroquímica - Mestrado (Dissertações)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTACAO_Caracterização físico-química e química do polvilho....pdf2,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.