Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2477
Title: Efeito da vitamina E e da glutationa reduzida na criopreservação do sêmen de curimba (Prochilodus Lineatus).
Other Titles: Effect of vitamin E and reduced glutathione in sperm cryopreservation of curimba (Prochilodus Lineatus).
Authors: Logato, Priscila Vieira Rosa
Murgas, Luis David Solis
Winkaler, Elissandra Ulbricht
Borges, Jerry Carvalho
Pereira, Luciano José
Keywords: Peixe
Reprodução
Antioxidantes
Preservação
Fishes
Reproduction
Antioxidants
Preservation
Issue Date: 11-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: PAULA, D. A. de J. Efeito da vitamina E e da glutationa reduzida na criopreservação do sêmen de curimba (Prochilodus Lineatus). 2010. 53 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2477
Appears in Collections:Zootecnia - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.