Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2586
Title: Caracterização e atividade antioxidante da jabuticaba [Myrciaria cauliflora (Mart.) O. Berg]
Other Titles: Chemical characterization and antioxidant activity of jabuticaba´s fruit and its fraction [Myrciaria cauliflora (Mart.) O. Berg
Authors: Corrêa, Angelita Duarte
Guerreiro, Mário César
Santos, Custódio Donizete dos
Castilho, Rachel Oliveira
Boas, Eduardo Valério de Barros Vilas
Keywords: Jabuticaba
Antocianina
Constituinte químico
Fenólicos
Anthocyanin
Chemical constituent
Phenolic
Issue Date: 12-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: LIMA, A. de J. B. Caracterização e atividade antioxidante da jabuticaba [Myrciaria cauliflora (Mart.) O. Berg]. 2009. 159 p. Tese (Doutorado em Agroquimica) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2586
Appears in Collections:Agroquímica - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.