Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2804
Title: | Desenvolvimento de um produto análogo ao queijo Minas Frescal elaborado com leite de cabra e extrato de soja |
Other Titles: | Development of a similar product to Minas Frescal cheese made from goat´s milk and soybean extract |
Authors: | Silva, Maurício Henriques Louzada Abreu, Luiz Ronaldo de Pinto, Sandra Maria Martins, José Manoel |
Keywords: | Queijo frescal Extrato hidrossolúvel de soja Frescal cheese Hydro-soluble soybean extract |
Issue Date: | 14-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | SILVA, C. R. da. Desenvolvimento de um produto análogo ao queijo minas frescal elaborado com leite de cabra e extrato de soja. 2010. 63 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2804 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Desenvolvimento de um produto análogo ao queijo Minas Frescal elaborado com leite de cabra e extrato de soja.pdf | 359,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.