Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2811
Title: Prolongamento da vida útil e manutenção da qualidade de abobrinha 'menina brasileira' minimamente processada
Other Titles: Shelf-life extension and quality maintenance of fresh-cut ´Menina Brasileira´ zucchini
Authors: Guerreiro, Mário César
Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Lima, Luiz Carlos de Oliveira
Gonçalves, Neide Botrel
Gomes, Luiz Antônio Augusto
Keywords: Cucurbita moschata
Abóbora - Processamento
Abóbora - Sanificação
Abóbora - Armazenamento
Abóbora - Qualidade
Issue Date: 14-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: VILAS BOAS, B. M. Prolongamento da vida útil e manutenção da qualidade de abobrinha 'Menina brasileira' minimamente processada. 2007. 180 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2811
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.