Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2811
Title: | Prolongamento da vida útil e manutenção da qualidade de abobrinha 'menina brasileira' minimamente processada |
Other Titles: | Shelf-life extension and quality maintenance of fresh-cut ´Menina Brasileira´ zucchini |
Authors: | Guerreiro, Mário César Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros Lima, Luiz Carlos de Oliveira Gonçalves, Neide Botrel Gomes, Luiz Antônio Augusto |
Keywords: | Cucurbita moschata Abóbora - Processamento Abóbora - Sanificação Abóbora - Armazenamento Abóbora - Qualidade |
Issue Date: | 14-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | VILAS BOAS, B. M. Prolongamento da vida útil e manutenção da qualidade de abobrinha 'Menina brasileira' minimamente processada. 2007. 180 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2811 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Prolongamento da vida útil e manutenção da qualidade de abobrinha 'menina brasileira' minimamente processada.pdf | 742,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.