Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2916
Title: Características fisiológicas e bioquímicas de frutos de duas cultivares de café de ciclos de maturação precoce e tardio
Other Titles: Physiological and biochemical characteristics of two coffee cultivars of early and late ripening stages
Authors: Chalfun Junior, Antonio
Lima, Luiz Carlos de Oliveira
Carvalho, Carlos Henrique S. de
Keywords: Coffea arabica
Desenvolvimento
Maturação
Etileno
Respiração
Frutos climatéricos
Development
Ripening
Ethylene
Respiration
Fruits climateric
Issue Date: 18-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: SÁGIO, S. A. Características fisiológicas e bioquímicas de frutos de duas cultivares de café de ciclos de maturação precoce e tardio. 2009. 46 p. Dissertação (Mestrado em Fisiologia Vegetal)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2916
Appears in Collections:Agronomia/Fisiologia Vegetal - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.