Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2988
Title: | Farinha da casca de maracujá associada ao exercício físico no controle da lipidemia de ratas |
Other Titles: | Passion Fruit fiber associated to physical exercises for controlling lipidemy in female rats |
Authors: | Barcelos, Maria de Fátima Píccolo Sousa, Raimundo Vicente de Pimenta, Carlos José Contado, José Luís Barcelos, Adauto Ferreira |
Keywords: | Maracujá - Farinhas Lipídios Exercício físico Physical exercises |
Issue Date: | 19-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | LIMA, H. M. Farinha da casca do maracujá associada ao exercício físico no controle da lipidemia de ratas. 2008. 108 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2988 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Farinha da casca de maracujá associada ao exercício físico no controle da lipidemia de ratas.pdf | 1,87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.