Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3034
Title: Diversidade e frequência de fungos associados a frutos e grãos de café arábica
Other Titles: Diversity and frequency of fungi associated to fruits and grains of coffee
Authors: Pfenning, Ludwig Heinrich
Castro, Hilário Antônio de
Chalfoun, Sara Maria
Alves, Eduardo
Taniwaki, Marta Hiromi
Keywords: Aspergillus ochraceus
Ocratoxina
Qualidade do café
Segurança do alimento
HACCP
Ochratoxin
Food safety
Coffee quality
Fungi Diversity
Issue Date: 20-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: PEREIRA, R. T. G. Diversidade e frequência de fungos associados a frutos e grãos de café. 2006. 151 p. Tese (Doutorado em Agronomia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2006.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3034
Appears in Collections:Agronomia/Fitopatologia - Doutorado (Teses)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TESE_Diversidade e frequência de fungos associados a frutos e grãos de café arábica.pdf662,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.