Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3161
Title: | Características químicas, físico-químicas e sensorial de genótipos de grãos de café (Coffea arabica L.) |
Other Titles: | Chemical, physical-chemical and sensory characteristics of coffee beans (Coffea arabica L) genotypes |
Authors: | Pimenta, Carlos José Chalfoun, Sara Maria Chagas, Sílvio Júlio de Rezende Pereira, Antônio Alves |
Keywords: | Café - Qualidade Café - Variedades Café - Genótipos Coffee - Quality Coffee - Genotyps |
Issue Date: | 22-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | PEREIRA, M. C. Características químicas, físico-químicas e sensorial de genótipos de grãos de café (Coffea arabica L.). 2008. 101 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3161 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Características químicas, físico-químicas e sensorial de genótipos de grãos de café (Coffea arabica L.).pdf | 516,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.