Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3171
Title: Processamento e qualidade de frutos verdes de café arábica
Other Titles: Processing and quality of green arabic coffee cherries
Authors: Borém, Flávio Meira
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
Reinato, Carlos Henrique Rodrigues
Giomo, Gerson Silva
Malta, Marcelo Ribeiro
Keywords: Café verde
Café imaturo
Qualidade
Coffee cherries
Potassium leaching
Unripen coffee
Issue Date: 22-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: NOBRE, G. W. Processamento e qualidade de frutos verdes de café arábica. 2009. 85 p. Tese (Doutorado em Agronomia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3171
Appears in Collections:Agronomia/Fitotecnia - Doutorado (Teses)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TESE_Processamento e qualidade de frutos verdes de café arábica.pdf468,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.