Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3246
Title: Aspectos fisiológicos e bioquímicos da maturação de sementes de pimentão
Other Titles: Physiological and biochemical aspects of the maturation of sweet pepper seeds
Authors: Gomes, Luiz Antônio Augusto
Guimarães, Renato Mendes
Oliveira, João Almir
Resende, Luciane Vilela
Keywords: Capsicum annuum
Hortaliça
Maturidade fisiológica
Physiological maturity
Germination
Issue Date: 26-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ALBUQUERQUE, K. S. Aspectos fisiológicos e bioquímicos da maturação de sementes de pimentão. 2009. 120 p. Tese (Doutorado em Agronomia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3246
Appears in Collections:Agronomia/Fitotecnia - Doutorado (Teses)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TESE_Aspectos fisiológicos e bioquímicos da maturação de sementes de pimentão.pdf783,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.