Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3267
Title: Qualidade de saladas prontas para o consumo coletadas em bufês de serviços de alimentação
Other Titles: Quality of ready-for-consumption salads collected at three different occasions from buffets of collective feeding services in the town of Lavras, MG
Authors: Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Piccoli, Roberta Hilsdorf
Mendonça, Luciana Maria Vieira Lopes
Tebaldi, Victor Maximiliano Reis
Batista, Luis Roberto
Keywords: Saladas - Controle de qualidade
Segurança alimentar
Serviços de alimentação
Salads - quality control
Food safety
Feeding services
Issue Date: 26-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: PAULA, N. R. F. de. Qualidade de saladas prontas para o consumo coletadas em bufês de serviços de alimentação. 2010. 137 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3267
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.