Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3267
Title: | Qualidade de saladas prontas para o consumo coletadas em bufês de serviços de alimentação |
Other Titles: | Quality of ready-for-consumption salads collected at three different occasions from buffets of collective feeding services in the town of Lavras, MG |
Authors: | Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros Piccoli, Roberta Hilsdorf Mendonça, Luciana Maria Vieira Lopes Tebaldi, Victor Maximiliano Reis Batista, Luis Roberto |
Keywords: | Saladas - Controle de qualidade Segurança alimentar Serviços de alimentação Salads - quality control Food safety Feeding services |
Issue Date: | 26-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | PAULA, N. R. F. de. Qualidade de saladas prontas para o consumo coletadas em bufês de serviços de alimentação. 2010. 137 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3267 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Qualidade de saladas prontas para o consumo coletadas em bufês de serviços de alimentação.pdf | 503,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.