Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3630
Title: Uso de complexo enzimático em rações fareladas e peletizadas para frangos de corte
Other Titles: Use of enzyme complex in mash and pelleted diets for broiler chickens
Authors: Bertechini, Antônio Gilberto
Fassani, Édison José
Rodrigues, Paulo Borges
Filho, José Cleto da Silva
Keywords: Frango
Ração
Complexo enzimático
Peletização
Morfometria
Broiler chickens
Enzyme complex
Pelletization
Morphometry
Mash
Issue Date: 9-Sep-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: SOUZA, R. M. de. Uso de complexo enzimático em rações fareladas e peletizadas para frangos de corte. 2005. 59 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2005.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3630
Appears in Collections:Zootecnia - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.