Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/40951
Title: Cinética de produção de ácidos orgânicos na fermentação de soro lácteo com cultura mista de Propionibacterium freundenreichii subsp ATCC 6207 e Lactobacillus paracasei
Other Titles: Kinetics of production organic acids in the fermentation of milk whey with mixed culture of Propionibacterium freundenreichii subsp ATCC 6207 and Lactobacillus paracasei
Keywords: Delineamento composto central rotacional
Ácido propiônico
Lactose
Propionic acid
Rotational central composite design
Issue Date: Apr-2019
Publisher: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia da USP
Citation: NGOME, M. T. et al. Cinética de produção de ácidos orgânicos na fermentação de soro lácteo com cultura mista de Propionibacterium freundenreichii subsp ATCC 6207 e Lactobacillus paracasei. Higiene Alimentar, São Paulo, v. 33, p. 525-529, abr./maio 2019.
URI: https://www.bvs-vet.org.br/vetindex/periodicos/higiene-alimentar/33-(2019)-288-289/cinetica-de-producao-de-acidos-organicos-na-fermentacao-de-soro-lacteo/
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/40951
Appears in Collections:DCA - Artigos publicados em periódicos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.