Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4324
Title: Composição química e métodos de cocção de carcaça de frangos de corte alimentados com rações suplementadas com omega-3
Other Titles: Effect of cooking methods on carcass chemical composition of broilers fed diets supplemented with omega 3 fatty acids
Authors: Pimenta, Maria Emilia de Sousa Gomes
Bertechini, Antônio Gilberto
Fialho, Elias Tadeu
Cardoso, Maria das Graças
Logato, Priscila Vieira Rosa
Keywords: Frango de corte
Cocção
Carcaça
Composição química
Omega-3
Ácidos graxos
Colesterol
Broilers
Fatty acids
Cholesterol
Issue Date: 3-Oct-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ROSA, F. C. Composição química e métodos de cocção de carcaça de frangos de corte alimentados com rações suplementadas com omega-3. 2003. 134 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2003.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4324
Appears in Collections:Zootecnia - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.