DCA - Artigos publicados em periódicos : [1251] Página principal da coleção Visualizar estatísticas

Navegar
Assinar esta coleção para receber notificações por e-mail de cada item inserido RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 641 para 660 de 1251
Data do documentoTítuloAutor(es)
2018Classification of pork quality by hierarchical cluster analysisTorres Filho, Robledo de Almeida; Silva, Vanelle Maria da; Rodrigues, Lorena Mendes; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
Abr-2018Bio‐nanocomposites for food packaging applications: effect of cellulose nanofibers on morphological, mechanical, optical and barrier propertiesCarvalho, Raissa Alvarenga; Santos, Taline Amorim; Azevedo, Viviane Machado de; Felix, Pedro Henrique Campelo; Dias, Marali Vilela; Borges, Soraia Vilela
2017Understanding the influence of encapsulating matrix on the physical and thermal properties of oregano essential oil powderHijo, Ariel Antonio Campos Toledo; Costa, Joyce Maria Gomes da; Silva, Eric Keven; Azevedo, Viviane Machado; Yoshida, Maria Irene; Borges, Soraia Vilela
Mai-2016Agregando valor a las frutas del cerrado brasileño: encapsulación de aceite de pequi a través del secado por atomizaciónCosta, Joyce Maria Gomes da; Hijo, Ariel Antonio Campos Toledo; Silva, Eric Keven; Borges, Soraia Vilela; Marques, Gerson Reginaldo
2017Optical and structural properties of biodegradable whey protein isolate nanocomposite films for active packagingAzevedo, Viviane Machado; Dias, Marali Vilela; Borges, Soraia Vilela; Fernandes, Regiane Victória de Barros; Silva, Eric Keven; Medeiros, Éber Antonio; Soares, Nilda de Fátima Ferreira
Set-2017Milk composition and health status from mammary gland quarters adjacent to glands affected with naturally occurring clinical mastitisPaixão, Marcel G.; Abreu, Luiz R.; Richert, Roxann; Ruegg, Pamela L.
Out-2017Storage time effect on ‘Dulce de leche’ characteristics with coffee and wheyRocha, Larissa de Oliveira Ferreira; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Pimenta, Carlos José
Jul-2016Parâmetros industriais da produção de doce de leiteOliveira, Ana Carolina Paiva de; Pinto, Sandra Maria; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler; Abreu, Luiz Ronaldo
Out-2016Temporal dominance of sensations sensory profile and drivers of liking of artisanal Minas cheese produced in the region of Serra da Canastra, BrazilBemfeito, Raquel M.; Rodrigues, Jéssica F.; Silva, Jonas G. e; Abreu, Luiz R.
Jan-2017Physicochemical characterization, antioxidant activity and total phenolic content in 'Gala' apples subjected to different UV-C radiation dosesDias, Thaís Gabrielle; Vilas Boas, Ana Carolina; Junqueira, Maria Beatriz Affonso; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
Ago-2016Production, characterization and sensory analysis of wines (Vitis spp.) from grapes produced in a subtropical regionReis, Tatiana Abreu; Reis, Gabriel Abreu; Lima, Rafaela Araújo Zambaldi; Rocha, Renata de Paulo; Decarlos Neto, Antonio; Mesquita, Taciene Carvalho; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
Mar-2016Color, physicochemical parameters and antioxidant potential of whole grape juices subject to different UV-C radiation dosesHenrique, Paôla de Castro; Vilas Boas, Ana Carolina; Lima, Rafaella Araújo Zambaldi; Decarlos, Antonio Neto; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
Dez-2016Miracle fruit: an alternative sugar substitute in sour beveragesRodrigues, Jéssica Ferreira; Andrade, Rafaela da Silva; Bastos, Sabrina Carvalho; Coelho, Sandra Bragança; Pinheiro, Ana Carla Marques
Mar-2016Investigation of chocolate produced from four different Brazilian varieties of cocoa (Theobroma cacao L.) inoculated with Saccharomyces cerevisiaeMenezes, Aline Galvão Tavares; Batista, Nadia Nara; Ramos, Cintia Lacerda; Silva, Adriana Reis de Andrade e; Efraim, Priscila; Pinheiro, Ana Carla Marques; Schwan, Rosane Freitas
2016Doses de radiação gama na conservação da qualidade de morangosNassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Lima, Rafaella Araújo Zambaldi; Lima, Luiz Carlos Oliveira; Chalfun, Nilton Nagib Jorge
Jan-2016Cassava starch edible coating incorporated with propolis on bioactive compounds in strawberriesThomas, Ariela Betsy; Nassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Vilas Boas, Ana Carolina; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
Jan-2018Effect of the essential oils from Melaleuca alternifolia, Melaleuca quinquenervia and Backhousia citriodora on the synthesis of ochratoxin A by Aspergillus niger and Aspergillus carbonarius isolated from tropical wine grapesSantiago, Juliana de Andrade; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luis Roberto; Santiago, Wilder Douglas; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Nelson, David Lee
Out-2017Aspergillus carbonarius in syrah grapes grown in three wine-growing regions of BrazilPassamani, F. R. F.; Bastos, S. C.; Freire, L.; Terra, M. F.; Pereira, G. E.; Batista, L. R.
19-Jan-2017Influence of physical and chemical characteristics of wine grapes on the incidence of Penicillium and Aspergillus fungi in grapes and ochratoxin A in winesFreire, Luísa; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Thomas, Ariela Betsy; Nassur, Rita de Cássia Mirela Resende; Silva, Lais Mesquita; Paschoal, Fabiano Narciso; Pereira, Giuliano Elias; Prado, Guilherme; Batista, Luís Roberto
2016Phenolic extracts of cachaça aged in different woods and quantifying antioxidant activity and antifungal propertiesRodrigues, Leonardo Milani Avelar; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Soares, Luana Isac; Passamani, Fabiana Reinis; Santiago, Juliana de Andrade; Lira, Nathasha De Azevedo; Nelson, David Lee; Batista, Luis Roberto
Coleção's Items (Ordenado por Data de depósito na Descendente ordem): 641 para 660 de 1251