Navegando por Assunto Lipid oxidation

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 15 de 15
Data do documentoTítuloAutor(es)
2-Set-2012Antioxidant effects of Satureja montana L. essential oil on TBARS and color of mortadella-type sausages formulated with different levels of sodium nitriteOliveira, Thales Leandro Coutinho de; Carvalho, Stephan Malfitano de; Soares, Rodrigo de Araújo; Andrade, Milene Aparecida; Cardoso, Maria das Graças; Ramos, Eduardo Mendes; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Mar-2022Canola and olive oil gelled emulsions as pork fat replacers in beef burgersDias, Maiara Fonseca; Guimarães, Angélica Sousa; Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio; Silva, Vanessa Riani Olmi; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
Mai-2020Combined effects of gamma irradiation and aging on tenderness and quality of beef from nellore cattleRodrigues, Lorena Mendes; Sales, Luana Aparecida; Fontes, Paulo Rogério; Torres Filho, Robledo de Almeida; Andrade, Monalisa Pereira Dutra; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes
Jan-2019Effect of active films incorporated with montmorillonite clay and α‐tocopherol: potential of nanoparticle migration and reduction of lipid oxidation in salmonDias, Marali Vilela; Azevedo, Viviane Machado; Santos, Taline Amorim; Pola, Cícero Cardoso; Lara, Bruna Rage Baldone; Borges, Soraia Vilela; Soares, Nildade Fatima Ferreira; Medeiros, Éber Antônio Alves
Jan-2022Effect of natural and synthetic antioxidants on oxidation and storage stability of mechanically separated tilapia meatAlexandre, Ana Cláudia Silveira; Albergaria, Francielly Corrêa; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Fernandes, Luíza Aparecida Carneiro; Gomes, Maria Emília de Sousa; Pimenta, Carlos José
17-Jul-2013Effect of ractopamine on the chemical and physical characteristics of pacu (Piaractus mesopotamicus) steaksOliveira, L. M. F. S.; Leal, R. S.; Mesquita, T. C.; Pimenta, M. E. S. G.; Zangeronimo, M. G.; Sousa, R. V.; Alvarenga, R. R.
4-Dez-2012Elaboração de caldo de peixe em cubos compactados utilizando pirambeba (Serrasalmus brandtii) e tilápia (Oreochromis niloticus)Fabrício, Luis Felipe Freitas; Pimenta, Maria Emília Sousa Gomes; Reis, Tatiana Abreu; Mesquita, Taciene Carvalho; Fukushima, Katia Lumi; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Zangeronimo, Márcio Gilberto
1-Ago-2017Indutores de resistência no controle da cercosporiose do cafeeiro: análise de genes relacionados à defesaGuimarães, Sandra Eliza; Resende, Mário Lúcio Vilela; Santos, Deila Magna dos; Monteiro, Ana Cristina Andrade; Vasconcelos, Victor Augusto Maia; Silva Júnior, Manoel Batista da
2019Optimization of high pressure processing to reduce the safety risk of low-salt ready-to-eat sliced turkey breast supplemented with carvacrolOliveira, Thales Leandro Coutinho de; Haddad, Gabriela de Barros Silva; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Cristianini, Marcelo
21-Jun-2012Ractopamine levels on performance, carcass characteristics and quality of pig meatGarbossa, Cesar Augusto Pospissil; Sousa, Raimundo Vicente de; Cantarelli, Vinícius de Souza; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Zangeronimo, Márcio Gilberto; Silveira, Hebert; Kuribayashi, Thiago Hiroshi; Cerqueira, Luis Gustavo dos Santos
21-Ago-2015Revestimento comestível para comercialização de carne bovina refrigeradaCardoso, Giselle Pereira
Jul-2014Salames tipo Milano elaborados com fibras de subprodutos da produção de vinho tintoMendes, Andressa Cristina Gaione; Rettore, Daynna Miranda; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Cunha, Simone de Fátima Viana da; Oliveira, Luis Carlos de; Ramos, Eduardo Mendes
Abr-2016Selection of a chitosan gelatin-based edible coating for color preservation of beef in retail displayCardoso, Giselle Pereira; Dutra, Monalisa Pereira; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Gomide, Lúcio Alberto de Miranda; Ramos, Eduardo Mendes
Fev-2022Strategy to increase the lipid stability of the microbial oil produced by Umbelopsis isabellina for food purposes: Use of microencapsulation by external ionic gelationSomacal, Simara; Somacal, Sabrina; Pinto, Vandré Sonza; Deus, Cassandra de; Vendruscolo, Raquel Guidetti; Almeida, Tielle Moraes de; Wager, Roger; Mazutti, Márcio Antônio; Menezes, Cristiano Ragagnin de
2019Technological and sensory characteristics of hamburgers added with chia seed as fat replacerPaula, Marielle Maria de Oliveira; Silva, Juliana Resende Gonçalves; Oliveira, Karoliny Lamas de; Massingue, Armando Abel; Ramos, Eduardo Mendes; Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio; Silva, Henriques Louzada; Silva, Vanessa Riani Olmi