Navegando por Assunto Osmotic dehydration

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 21  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
30-Abr-2015Avaliação físico-química de goiabas desidratadas osmoticamente em diferentes soluçõesReis, Kelen Cristina dos; Azevedo, Ligia Ferreira de; Siqueira, Heloisa Helena de; Ferrua, Fabiana Queiroz
2014Características físicas, químicas e atividade antioxidante "in vitro" de tomate submetido à desidrataçãoAbreu, Wilson César de
30-Abr-2015Cálculo das variáveis na desidratação osmótica de manga cv. Tommy AtkinsMartim, Nelisa Sita Pires Picolotto; Waszczynskyj, Nina; Masson, Maria Lucia
13-Set-2021Convective drying with ethanol pre-treatment and intermittent microwave drying of fresh and isomaltulose-enriched strawberryMacedo, Leandro Levate
30-Abr-2015Desidratação osmótica de manga seguida de secagem convencional: avaliação das variáveis de processoSouza Neto, Manoel Alves de; Maia, Geraldo Arraes; Lima, Janice Ribeiro; Figueiredo, Raimundo Wilane de; Souza Filho, Men de Sá Moreira de; Lima, Andréa da Silva
19-Jan-2011Drying of plums (Prunus sp, c.v Gulfblaze) treated with KCl in the field and subjected to pulsed vacuum osmotic dehydrationFante, C.; Corrêa, J.; Natividade, M.; Lima, J.; Lima, L.
2016Efeito de ondas ultrassônicas e pulso de vácuo nos parâmetros de qualidade de pêras osmoticamente desidratadasOliveira, Letícia Fernandes de; Mendonça, Kamilla Soares de; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Junqueira, João Renato de Jesus; Justus, Ariana
15-Fev-2022Hybrid microwave-hot air drying of the osmotically treated carrotsSouza, Amanda Umbelina de; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Tanikawa, Douglas Hideki; Abrahão, Fernanda Rezende; Junqueira, João Renato de Jesus; Corona Jiménez, Edith
Jun-2017Influence of ultrasound application on both the osmotic pretreatment and subsequent convective drying of pineapple (Ananas comosus)Corrêa, J. L. G.; Rasia, M. C.; Mulet, A.; Cárcel, J. A.
Fev-2017Mass transfer kinetics of the osmotic dehydration of yacon slices with polyolsMendonça, Kamilla; Correa, Jefferson; Junqueira, João; Angelis‐Pereira, Michel; Cirillo, Marcelo
2016Microwave drying of sweet potato (Ipomoea batatas (L.)) slices: influence of the osmotic pretreatmentJunqueira, J. R. J.; Mendonça, K. S.; Corrêa, J. L. G.
16-Out-2022Microwave drying of sweet potato: drying kinetics and energetic analysis.Junqueira, João Renato de Jesus; Corrêa, Jefferson; Petri Junior, Irineu; Gatti, Isabella Pereira; Mendonça, Kamilla Soares de
Dez-2017Microwave, convective, and intermittent microwave–convective drying of pulsed vacuum osmodehydrated pumpkin slicesJunqueira, João Renato de Jesus; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Ernesto, Dovel Branquinho
3-Ago-2022Obtenção de banana (Musa Sapientum L., Prata variety) desidratada enriquecida com isomaltuloseAbrahão, Fernanda Rezende
21-Ago-2013Optimisation of the pulsed vacuum osmotic dehydration of cladodes of fodder palmViana, A. D.; Corrêa, J. L. G.; Justus, A.
16-Dez-2013Optimisation of vacuum pulse osmotic dehydration of blanched pumpkinCorrêa, J. L. G.; Ernesto, D. B.; Alves, J. G. L. F.; Andrade, R. S.
13-Mai-2011Physical and chemical characteristics and lycopene retention of dried tomatoes subjected to different pre-treatmentsAbreu, Wilson César de; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Silva, Edson Pablo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Set-2016Pulsed vacuum osmotic dehydration of tomatoes: Sodium incorporation reduction and kinetics modelingCorrêa, Jefferson Luiz Gomes; Ernesto, Dovel Branquinho; Mendonça, Kamilla Soares de
Ago-2022The impact of using vacuum and isomaltulose as an osmotic agent on mass exchange during osmotic dehydration and their effects on qualitative parameters of strawberriesMacedo, Leandro Levate; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Vimercati, Wallaf Costa; Araújo, Cintia da Silva
23-Dez-2021Ultrasoundapplication in isomaltulose impregnation followed by convective drying in apple slicesSouza, Amanda Umbelina de