Navegando por Autor Angélico, Caroline Lima

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 5 a 10 de 10 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)
Jul-2018Challengs in coffee quality: cultural, chemical and microbiological aspectsPimenta, Carlos José; Angélico, Caroline Lima; Chalfoun, Sára Maria
Set-2020Chemical characterization and determination of in vivo and in vitro antifungal activity of essential oils from four Eucalyptus species against the Hemileia vastatrix Berk and Br fungus, the agent of coffee leaf rustCaetano, Alex Rodrigues Silva; Chalfoun, Sara Maria; Resende, Mario Lúcio Vilela; Angélico, Caroline Lima; Santiago, Wilder Douglas; Magalhães, Maísa Lamounier; Rezende, Danúbia Aparecida de Carvalho Selvati; Soares, Luana Isac; Nelson, David Lee; Cardoso, Maria das Graças
30-Abr-2015Effect of powdered spice treatments on mycelial growth, sporulation and production of aflatoxins by toxigenic fungiChalfoun, Sára Maria; Pereira, Marcelo Cláudio; Resende, Mario Lúcio V.; Angélico, Caroline Lima; Silva, Rozane Aparecida da
1-Jul-2010Opinions and attitudes of wine consumers utilizing focus groupMenezes, Camila Carvalho; Cândido, Betânia Diniz Volpi; Angélico, Caroline Lima; Rodrigues, Erika Cristina; Carneiro, João de Deus Souza
2013Pectinases from a new strain of Cladosporium cladosporioides (Fres.) De Vries isolated from coffee beanBastos, Sabrina Carvalho; Pimenta, Carlos José; Dias, Disney Ribeiro; Chalfoun, Sara Maria; Angélico, Caroline Lima; Tavares, Lucas Silva
14-Ago-2014Qualidade do café (Coffea arabica L.) em diferentes estádios de maturação e submetido a cinco tempos de ensacamento antes da secagemAngélico, Caroline Lima