Browsing by Author Barcelos, Maria de Fátima Píccolo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 18 to 25 of 25 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Jun-2020Nutritional assay Pereskia spp.: unconventional vegetableSilveira, Melissa Guimarães; Picinin, Camila Teodoro Rezende; Cirillo, Marcelo Ângelo; Freire, Juliana Mesquita; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo
13-May-2011Physical and chemical characteristics and lycopene retention of dried tomatoes subjected to different pre-treatmentsAbreu, Wilson César de; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Silva, Edson Pablo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Sep-2020Physicochemical properties and use of chia mucilage (Salvia hispanica L.) in the reduction of fat in cookiesRocha, Maria Clara; Píccolo, Maria da Penha; Abreu, Wilson César de; Maradini Filho, Antonio Manoel; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo
24-Jul-2008Propriedades tecnológicas e sensoriais de produto similar ao tofu obtido pela adição de soro de leite ao extrato de sojaCiabotti, Sueli; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Cirillo, Marcelo Angelo; Pinheiro, Ana Carla Marques
4-Jul-2019Seleção de variedades comerciais de soja (Glycine max (L.) Merrill) para o preparo do leite vegetalBarcelos, Maria de Fátima Píccolo
28-Oct-2012Studies of chemical and enzymatic characteristics of Yacon (Smallanthus sonchifolius) and its floursPereira, Juciane de Abreu Ribeiro; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Pereira, Michel Cardoso de Angelis; Ferreira, Eric Batista
Dec-2010Utilização parcial da farinha extrudada de gergelim em biscoitos à base de arrozTakeiti, Cristina Yoshie; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Ascheri, José Luis Ramírez; Freitas, Daniela De Grandi Castro; Moreira, Débora Kono Takeda; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo
2019Zinc biofortification strategies in food-type soybean cultivarsOliveira, Natália Trajano de; Rezende, Pedro Milanez de; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Bruzi, Adriano Teodoro