Browsing by Author Carneiro, João de Deus Souza

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 45 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza
24-Mar-2010Influence of packaging and potassium sorbate on the physical, physicochemical and microbiological alterations of guava preservesMenezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Ferrua, Fabiana Queiroz; Vilela, Carolina Pimentel; Carneiro, João de Deus Souza
2017Influence of storage time and packaging on the sensory profile of functional diet guava preserveMesquita, Karina Scatolino; Souza, Vanessa Rios de; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Menezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques
2010Influência da marca e da embalagem de requeijão cremoso no comportamento dos consumidoresHaddad, Felipe Furtini; Ramos, Fernanda de Melo; Bastos, Rejiane Avelar; Pinto, Sandra Maria; Carneiro, João de Deus Souza
Nov-2011Informação nutricional e influência de atributos sensoriais na aceitação de leites fermentados comerciaisAzevedo, Viviane M.; Pereira, Cristina Guimarães; Santos, Gabriella; Carneiro, João de Deus Souza; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
Jun-2020Nutritional and functional potential of pumpkin (Cucurbita moschata) pulp and pequi (Caryocar brasiliense Camb.) peel floursBemfeito, Carla Martino; Carneiro, João de Deus Souza; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Coli, Priscila Castelane; Pereira, Rafaela Corrêa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
1-Jul-2010Opinions and attitudes of wine consumers utilizing focus groupMenezes, Camila Carvalho; Cândido, Betânia Diniz Volpi; Angélico, Caroline Lima; Rodrigues, Erika Cristina; Carneiro, João de Deus Souza
25-Aug-2009Opiniões e atitudes dos consumidores em relação a embalagens e rótulos de cachaçaCarneiro, João de Deus Souza; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Chaves, Jose Benicio Paes; Silva, Carlos Henrique Osório; Regazzi, Adair José
2012Optimization of sweet guava (Psidium guajava, L) using the acceptance test, response surface methodology and preference mapMenezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Cirillo, Marcelo Angelo; Pinheiro, Ana Carla Marques; Oliveira, Letícia Fernandes de
2-Jun-2012Physical and physicochemical evaluation of different brands of traditional, low calorie and sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Ferreira, Larissa de Oliveira; Queiroz, Fabiana
Mar-2016Preparation and characterization of nanocomposites from whey protein concentrate activated with lycopenePereira, Rafaela Corrêa; Carneiro, João de Deus Souza; Borges, Soraia Vilela; Assis, Odílio Benedito Garrido; Alvarenga, Gabriela Lara
25-May-2012Quality alterations during storage of sugar-free guava jam with added prebioticsMesquita, karina Scatolino; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Menezes, Camila Carvalho; Marques, Gerson Reginaldo
18-May-2013Quantitative sensory description using the optimized descriptive profile: comparison with conventional and alternative methods for evaluation of chocolateSilva, Rita de Cássia dos Santos Navarro da; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Carneiro, João de Deus Souza; Nascimento, Moysés; Della Lucia, Suzana Maria; Minim, Luís Antônio
15-Nov-2012Rheological behavior of functional sugar-free guava preserves: Effect of the addition of saltsPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Teixeira, Taísa Rezende; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza
2020Rheological, physico-chemical and sensorial properties of ice cream made with powdered form with low energetic value and high content of prebiotic fibersCampidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Salgado, Jocelem Mastrodi; Carneiro, João de Deus Souza; Abreu, Luiz Ronaldo de; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Brito, Aila Riany de; Franco, Marcelo
30-May-2013Salt equivalence and temporal dominance of sensations of different sodium chloride substitutes in butterSouza, Vanessa Rios de; Freire, Tassyana Vieira Marques; Saraiva, Carla Gonçalves; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio
2015Salting potency and time-intensity profile of microparticulated sodium chloride in shoestring potatoesFreire, Tassyana Vieira Marques; Freire, Dieyckson Osvani; Souza, Vanessa Rios de; Gonçalves, Carla Saraiva; Carneiro, João de Deus Souza; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
2018A shiitake mushroom extract as a viable alternative to NaCl for a reduction in sodium in beef burgers: a sensory perspectiveMattar, Thayana Vilela; Gonçalves, Carla Saraiva; Pereira, Rafaela Corrêa; Faria, Michelle Aparecida; Souza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza
16-May-2009Sugarcane spirit market share simulation: an application of conjoint analysisCarneiro, João de Deus Souza; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Silva, Carlos Henrique Osorio; Regazzi, Adair José; Chaves, José Benicio Paes; Minim, Luis Antonio
Dec-2016Temporal dominance of sensations (TDS) panel behavior: a preliminary study with chocolateRodrigues, Jéssica Ferreira; Souza, Vanessa Rios de; Lima, Renato Ribeiro; Carneiro, João de Deus Souza; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques