Navegando por Autor Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 73 a 92 de 160 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Out-2021Green banana starch enhances physicochemical and sensory quality of baru almond-based fermented product with probiotic bacteriaCoutinho, Gabriela Silva Mendes; Ribeiro, Alline Emannuele Chaves; Prado, Priscylla Martins Carrijo; Oliveira, Érica Resende; Careli-Gondim, Ítalo; Oliveira, Aryane Ribeiro; Soares Júnior, Manoel Soares; Caliari, Márcio; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jan-2015Growth and maturation of pequi fruit of the Brazilian cerradoRodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Harvesting period of jabuticaba fruits var. ‘Pingo de Mel’ in relation to the physicochemical characterization evaluated during their developmentGarcia, Lismaíra Gonçalves Caixeta; Silva, Flávio Alves da; Asquieri, Eduardo Ramirez; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Silva, Monik Marielly Moreira; Damiani, Clarissa
2020How freezing methods affect the sensory profile of pasteurized and unpasteurized mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Gonçalves, Carla Saraiva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
11-Jul-2013Identification of respiration rate and water activity change in fresh-cut carrots using biospeckle laser and frequency approachAlves, Juliana Alvarenga; Braga Júnior, Roberto Alves; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Impact of processing and packaging on the quality of murici jelly [Byrsonima crassifolia (L.) rich] during storageCunha, Mariana Crivelari da; Machado, Patrícia da Silva; Araújo, Ana Beatriz Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Out-2020Impact of processing, packages, and storage on quality of mangaba (Hancornia speciosa Gomes) jellyZitha, Elídio Zaidine Maurício; Machado, Patrícia da Silva; Junqueira, Luciana Affonso; João, Esperança Cativa Baptista; Resende, Jaime Vilela de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2019Impact of the drying process on the quality and physicochemical and mineral composition of baru almonds (Dipteryx Alata Vog.) impact of the drying process on baru almondsCampidelli, Marina; Carneiro, João de Deus; Souza, E. C.; Magalhães, Maisa; Konig, Isaac; Braga, Mariana; Orlando, Tamira; Simão, Sérgio Domingos; Lima, Lidiany; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Dez-2014Incorporation of Buriti Endocarp Flour in Gluten-free Whole Cookies as Potential Source of Dietary FiberBecker, Fernanda Salamoni; Damiani, Clarissa; Melo, Adriane Alexandre Machado de; Borges, Paulo Rogério Siriano; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018Induction of crystallization influences the retention of volatile compounds in freeze-dried marolo pulpBezerra, Tânia Sulamytha; Pereira, Cristina Guimarães; Prado, Mônica Elisabeth Torres; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Resende, Jaime Vilela de
Jul-2022Influence of hemicellulose content and cellulose crystal change on cellulose nanofibers propertiesDias, Matheus Cordazzo; Zidanes, Uasmim Lira; Martins, Caio Cesar Nemer; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Damásio, Renato Augusto Pereira; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Belgacem, Mohamed Naceur; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Ferreira, Saulo Rocha
Jun-2017Influence of sodium replacement and vacuum pulse on the osmotic dehydration of eggplant slicesJunqueira, João Renato de Jesus; Corrêa, Jefferson Luiz Gomes; Mendonça, Kamilla Soares de; Resende, Nathane Silva; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
4-Jan-2012Influence of the extraction method and storage time on the physicochemical properties and carotenoid levels of pequi (Caryocar brasiliense Camb.) oilRibeiro, Milton Cosme; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Riul, Tania Regina; Pantoja, Lílian; Marinho, Helyde Albuquerque; Santos, Alexandre Soares dos
30-Abr-2015Influência da atmosfera controlada sobre a vida pós-colheita e qualidade de banana 'Prata Ana'Santos, Carmozene Maria Silva; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Botrel, Neide; Pinheiro, Ana Carla Marques
30-Abr-2015Influência de diferentes temperaturas na manutenção da qualidade de Pequi minimamente processadoDamiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Pinto, Daniella Moreira; Rodrigues, Luiz José
30-Abr-2015Influência de sanificantes nas características microbiológicas, físicas e físico-químicas de cebola (Allium cepa L.) minimamente processadaBeerli, Karla Michalsky Carvalho; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Piccoli, Roberta Hilsdorf
2022Investigation of the presence of bioactive, phenolic and mineral compounds in foods analogous to the cheese based on baru almonds for the public veganCarvalho, Ariella Menegucci de; Campidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Rocha, Renata Abadia Reis; Carneiro, João de Deus Souza; Souza, Ellen Cristina de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2016Light spectrum on the quality of fruits of physalis species in subtropical areaSilva, Daniel Fernandes da; Pio, Rafael; Soares, Joyce Dória Rodrigues; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Villa, Fabiola; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
5-Fev-2015Manutenção da qualidade microbiológica de melancia minimamente processadaXisto, Andrea Luiza Ramos Pereira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Nunes, Elisângela Elena
20-Abr-2016Maturação pós-colheita de híbridos de tomate heterozigotos no loco alcobaçaVilas Boas, Eduardo Valério de Barros