Browsing by Author Carvalho, Elisângela Elena Nunes

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Avaliação da aceitabilidade de vegetais no estádio microgreen por resto ingesta no lapinha Spa, município de Lapa, estado do Paraná, BrasilZanzini, Alice Pereira; Oliveira, Júlia Assunção de Castro; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
2020Bioactive and functional compounds of mixed beverages based on fruits and vegetablesMachado, Patrícia da Silva; Melo, Rafaela da Silva; Araújo, Ana Beatriz Silva; Mesquita, Taciene Carvalho; Gondim, Ítalo Careli; Zitha, Elídio Zaidine Maurício; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Lima, Luiz Carlos de Oliveira
2020Compostos bioativos presentes em couve-manteiga (Brassica oleracea L.) em três estádios de desenvolvimento e comparação das suas capacidades antioxidantesZanzini, Alice Pereira; Oliveira, Júlia Assunção de Castro; Coutinho, Gabriela Silva Mendes; Araújo, Ana Beatriz Silva; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Abreu, Danilo José Machado de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
29-Jan-2013Efeito da temperatura de armazenamento e forma de higienização na qualidade de mangas cv. ‘Tommy Atkins’ produzidas no município de Peixe-TOBrito, Lívia Rodrigues; Borges, Paulo Rogério Siriano; Siebeneichler, Susana Cristin; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Leal, Tarcício Castro Alves de Barros
2017Effect of pasteurisation and freezing method on bioactive compounds and antioxidant activity of strawberry pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
4-Feb-2011Estudo da estabilidade físico-química de suco de abacaxi ‘Pérola’Borges, Paulo Rogério Siriano; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Lima, Juliana Pinto de; Rodrigues, Lucas Ferreira
2020Evaluation of different methodologies for the determination of phenolic compounds in tropical fruitsGuimarães, Karina Carvalho; Salgado, Derlyene Lucas; Carvalho, Elisângela Elena Nunes
2014Jatropha curcas L (Euphorbiaceae) como novo bioinseticida: analise fitoquimica preliminar e atividade larvicida contra Aedes aegypti (Diptera: Culicidae)Beserra, Fernando Pereira; Aguiar, Raimundo Wagner Souza; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Borges, Jaqueline Cibene Moreira; Vale, Bruno Nunes do
2013Nível de informação sobre anticoncepção em adolescentes de escolas públicas e particulares de um município da região sul do estado do TocantinsMafra, Vanderson Ramos; Paiva, Sabrina; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Santos, Gustavo José von Glehn dos
Jun-2020Nutritional and functional potential of pumpkin (Cucurbita moschata) pulp and pequi (Caryocar brasiliense Camb.) peel floursBemfeito, Carla Martino; Carneiro, João de Deus Souza; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Coli, Priscila Castelane; Pereira, Rafaela Corrêa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Dec-2019Quality parameters, antioxidant activity, and sensory acceptability of mixed jams of rose petals and appleMoreira, Maria Clara Nanetti Dias; Almeida, Giovanna Lucena de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Garcia, José Antonio Dias; Nachtigall, Aline Manke; Vilas Boas, Brígida Monteiro
2020Rheological, physico-chemical and sensorial properties of ice cream made with powdered form with low energetic value and high content of prebiotic fibersCampidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Salgado, Jocelem Mastrodi; Carneiro, João de Deus Souza; Abreu, Luiz Ronaldo de; Giarola, Tales Márcio de Oliveira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Brito, Aila Riany de; Franco, Marcelo
Jun-2019Study of morphological properties and rheological parameters of cellulose nanofibrils of cocoa shell (Theobroma cacao L.)Souza, Lucas Oliveira; Lessa, Ozana Almeida; Dias, Matheus Cordazzo; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Rezende, Denilde Vilas Bôas; Martins, Maria Alice; Neves, Isabelle Cristina Oliveira; Resende, Jaime Vilela de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Oliveira, Julieta Rangel de; Franco, Marcelo
Apr-2017Temporal dominance of sensations for characterization of strawberry pulp subjected to pasteurization and different freezing methodsGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Gonçalves, Carla Saraiva; Alcântara, Emanuelle Mara de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Cirillo, Marcelo Ângelo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2018The effect of pasteurization, freezing and prolonged storage on volatile compounds of mangaba pulpGonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Resende, Nathane Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Resende, Jaime Vilela de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
May-2019Volatile profiling of pitanga fruit (Eugenia uniflora L.) at different ripening stages using solid-phase microextraction and mass spectrometry coupled with gas chromatographySilva, Jéssyca Santos; Damiani, Clarissa; Cunha, Mariana Crivelari da; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros