Browsing by Author Pereira, Anirene Galvão Tavares

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Efeito da adição de suco de maracujá e tempo de cozimento sobre a qualidade de doces do albedo de maracujá em caldaFigueiredo, Luisa Pereira; Valente, Wanderson Alexandre; Dias, Marali Vilela; Borges, Soraia Vilela; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Clemente, Paulo Roberto
7-Jun-2011Effect of different ingredients contents on physical, physicochemical and sensory properties of the creamy banana marmalade cv. ‘nanica’ (Musa cavendishii)Pereira, Patricia Aparecida Pimenta; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Borges, Soraia Vilela; Figueiredo, Luisa Pereira; Valente, Wanderson Alexandre; Dias, Marali Vilela; Queiroz, Fabiana
8-Jul-2009Estudo de variáveis de processamento para produção de doce em massa da casca do maracujá (Passiflora edulis f. flavicarpa)Dias, Marali Vilela; Figueiredo, Luisa Pereira; Valente, Wanderson Alexandre; Ferrua, Fabiana Queiroz; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Borges, Soraia Vilela; Clemente, Paulo Roberto
6-Nov-2012Influence of process parameters on the color and texture of passion fruit albedo preserved in syrupFigueiredo, Luisa Pereira; Dias, Marali Vilela; Valente, Wanderson Alexandre; Borges, Soraia Vilela; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Queiroz, Fabiana
24-Mar-2011Quality evaluation of banana skin extract jelliesBorges, Soraia Vilela; Valente, W. A.; Figueiredo, Luisa Pereira; Dias, Marali Vilela; Pereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Pereira, Anirene Galvão Tavares; Clemente, Paulo Roberto
14-Aug-2014Uso de carne mecanicamente separada de aves e fibra de colágeno na elaboração de salsichasPereira, Anirene Galvão Tavares