Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/13474
Title: Diferenças regionais do cultivo de café no Brasil
Other Titles: Regional differences of coffee cultivation in Brazil
Authors: Coltro, Leda
Mourad, Anna Lúcia
Oliveira, Paula A. P. L. V.
Andrade, José Paulo B. O.
Keywords: Cafeicultura
Café
Coffee growing
Coffee
Ciências agrárias
Produto tropical
Rotulagem ambiental
Fazendas brasileiras
Tropical product
Life cycle assessment (LCA)
Ecolabelling
Brazilian farms
Agricultural sciences
Avaliação do Ciclo de Vida (ACV)
Issue Date: 2012
Citation: COLTRO, L. et al. Diferenças regionais do cultivo de café no Brasil. Coffee Science, Lavras, v. 7, n. 1, p. 31-41, jan./abr. 2012.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/13474
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/191
Appears in Collections:Coffee Science

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ARTIGO_Diferenças regionais do cultivo de café no Brasil.pdf272,89 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons