Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2295
Title: Uso de altos níveis de fitase em rações para frangos de corte.
Other Titles: Use of high levels of phytase in diets for broiler.
Authors: Rodrigues, Paulo Borges
Bertechini, Antônio Gilberto
Brito, Jerônimo Ávito Gonçalves de
Fassani, Édison José
Keywords: Enzima
Redução nutricional
Fósforo
Fitato
Enzyme
Nutrition reduction
Phosphurus
Phytate
Issue Date: 6-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: MENEGHETTI, C. Uso de altos níveis de fitase em rações para frangos de corte. 2009. 60 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2295
Appears in Collections:Zootecnia - Mestrado (Dissertações)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÇÃO_Uso de altos níveis de fitase em rações para frangos de corte.pdf306,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.