Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2295
Title: | Uso de altos níveis de fitase em rações para frangos de corte. |
Other Titles: | Use of high levels of phytase in diets for broiler. |
Authors: | Rodrigues, Paulo Borges Bertechini, Antônio Gilberto Brito, Jerônimo Ávito Gonçalves de Fassani, Édison José |
Keywords: | Enzima Redução nutricional Fósforo Fitato Enzyme Nutrition reduction Phosphurus Phytate |
Issue Date: | 6-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | MENEGHETTI, C. Uso de altos níveis de fitase em rações para frangos de corte. 2009. 60 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2295 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Uso de altos níveis de fitase em rações para frangos de corte.pdf | 306,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.