Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2673
Title: Estudo da farinha e da goma de algaroba (Prosopis spp.)
Other Titles: Study of the flour and of the gum the algaroba (Prosopis spp.)
Authors: Abreu, Celeste Maria Patto de
Corrêa, Angelita Duarte
Contado, José Luís
Pereira, Joelma
Sousa, Raimundo Vicente de
Ortiz, Gaby Patrícia Terán
Keywords: Algaroba
Nutrientes
Antinutrientes
Fibra alimentar
Algarroba
Nutrients
Antinutrients
Dietary fiber
Issue Date: 12-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: GALÁN, A. G. Estudo da farinha e da goma de algaroba (Prosopis spp.). 2009. 166 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2673
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TESE_Estudo da farinha e da goma de algaroba (Prosopis spp.).pdf1,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.