Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2791
Title: | Desenvolvimento de novos produtos: pão de forma com polpa de cenoura e de beterraba |
Other Titles: | New products development: sandwich loaf with carrot and beet pulp |
Authors: | Pereira, Joelma Pirozi, Mônica Ribeiro Rezende, Daniel Carvalho de |
Keywords: | Beet pulp Carrot pulp Sandwich loaf Beterraba Cenoura Pão de forma |
Issue Date: | 14-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | SANTANA, B. F. Desenvolvimento de novos produtos: pão de forma com polpa de cenoura e de beterraba. 2007. 104 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2791 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Desenvolvimento de novos produtos pão de forma com polpa de cenoura e de beterraba.pdf | 384,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.