Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2796
Title: Pós obtidos da polpa de pequi (Caryocar brasilense Camb.) liofilizada: higroscopicidade e microestrutura
Other Titles: Freeze-dried obtained from the pequi pulp (Caryocar brasiliense) powder´s: Hygroscopicity and microstructure
Authors: Resende, Jaime Vilela de
Prado, Mônica Elisabeth Torres
Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Charbel, Andréa Lúcia Teixeira
Keywords: Pequi - Liofilização
Pequi - Microestrutura
Issue Date: 14-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ALVES, C. C. de O. Pós obtidos da polpa de pequi (Caryocar brasiliense Camb.) liofilizada: higroscopicidade e microestrutura. 2007. 168 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2796
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.