Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2796
Title: | Pós obtidos da polpa de pequi (Caryocar brasilense Camb.) liofilizada: higroscopicidade e microestrutura |
Other Titles: | Freeze-dried obtained from the pequi pulp (Caryocar brasiliense) powder´s: Hygroscopicity and microstructure |
Authors: | Resende, Jaime Vilela de Prado, Mônica Elisabeth Torres Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros Charbel, Andréa Lúcia Teixeira |
Keywords: | Pequi - Liofilização Pequi - Microestrutura |
Issue Date: | 14-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | ALVES, C. C. de O. Pós obtidos da polpa de pequi (Caryocar brasiliense Camb.) liofilizada: higroscopicidade e microestrutura. 2007. 168 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2796 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Pós obtidos da polpa de pequi (Caryocar brasilense Camb.) liofilizada higroscopicidade e microestrutura.pdf | 2,39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.