Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2831
Title: | Perfil de aminoácidos nos frutos verdes do cafeeiro processados por via seca e via úmida |
Other Titles: | Amino acids profile in the unripe arabica fruits by dry and wet processing |
Authors: | Borém, Flávio Meira Guerreiro, Mário César Chagas, Sílvio Júlio de Rezende |
Keywords: | Café - Qualidade Café - Processamento Café - Aminoácidos Café - Asparagina Café - Pós-colheita |
Issue Date: | 15-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | DIAS, E. C. Perfil de aminoácidos nos frutos verdes do cafeeiro processados por via seca e via úmida. 2008. 67 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2831 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Perfil de aminoácidos nos frutos verdes do cafeeiro processados por via seca e via úmida.pdf | 404,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.