Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2844
Title: Avaliação sensorial de cafés especiais: um enfoque multivariado
Other Titles: Sensory evaluation of specialty coffees: a multivariate approach
Authors: Ferreira, Eric Batista
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
Mendes, Antônio Nazareno Guimarães
Malta, Marcelo Ribeiro
Pinheiro, Ana Carla Marques
Keywords: Análise multivariada
Café - Processamento
Café - Análise sensorial
Multivariate analysis
Coffee - Processing
Coffee - Sensory analysis
Issue Date: 15-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2844
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TESE_Avaliação sensorial de cafés especiais um enfoque multivariado.pdf682,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.