Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2875
Title: Produção de metabólitos por diferentes leveduras na elaboração de fermentados e destilados de frutas
Other Titles: Metabolites production by different yeasts in fermented and distilled beverages elaboration
Authors: Dias, Disney Ribeiro
Schwan, Rosane Freitas
Teixeira, José António
Oliveira, José Maria
Almeida, João Batista de
Keywords: Bebidas alcoólicas - Fermentação
Saccharomyces
Análise cromatográfica
Compostos voláteis
Leveduras
Metabolites
Cromatografia
Chromatography
Issue Date: 18-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: DUARTE, W. F. Produção de metabólitos por diferentes leveduras na elaboração de fermentados e destilados de frutas. 2011. 201 p. Tese (Doutorado em Microbiologia Agrícola)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2011.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2875
Appears in Collections:Microbiologia Agrícola - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.