Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2985
Title: Utilização de extrato hidrossolúvel de soja na produção de sorvete
Other Titles: Utilization of soy extract in ice cream making
Authors: Abreu, Luiz Ronaldo de
Resende, Jaime Vilela de
Prado, Mônica Elisabeth Torres
Pinto, Sandra Maria
Keywords: Avaliação sensorial
Soja - Produtos
Recristalização
Sensorial evaluation
Recrystallization
Issue Date: 19-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: PEREIRA, G. das G. Utilização de extrato hidrossolúvel de soja na produção de sorvete. 2010. 166 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2985
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÇÃO_Utilização de extrato hidrossolúvel de soja na produção de sorvete.pdf1,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.